Windows Phone kullanıcılarının yüzde 23′ü Android’den geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yazılım ve donanım ve Microsoft akıllı telefon modelleri için Windows Phone adında ki işletim sistemini sunuyor. Şu anda Windows Phone, Apple iOS ve Google Android‘in ardından en büyük üçüncü işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bakıldığında Android ve iOS‘un pazar payının oldukça gerisinde.

Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco kentinde Microsoft tarafından düzenlenen BUILD etkinliğinde, Microsoft cephesinden Windows Phone‘a ait bazı bilgiler de geldi.

Microsoft‘un açıklamalarına göre Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefon satın alanların yaklaşık %42‘lik kısmı özellikli telefondan akıllı telefona geçen kullanıcılar oluşturuyor.

Ayrıca %23 oranında ki Windows Phone kullanıcılarının da Android işletim sistemi kullanan akıllı telefonlardan Windows Phone 8‘e yükselteme yaptıkları ( Yükseltme lafı Microsoft‘un kullandığı bir kelimedir) belirtildi.

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haber için teşekkürler wp8 büyüyor ama yavaş büyüyor şimdilik.2014 yılında sıralamada 2. olur :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşekkürler :)

Haber yeniden mi yayınlandı yada yenilendi mi? sanki daha önce bu tip bir haber yapmıştık.

ademoz05

ademoz05

Üye
Windows Phone kullanıcılarının yüzde 50si de android'e geçiyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone kullanıcılarının yüzde 50si de android'e geçiyor :)

bu durumda wp pazar payının %27 küçülmesi gerekiyor. Ama ne hikmetse %137 büyüdü. 2013 yılı 2. Çeyrekte de %70'in üzerinde büyüme bekleniyor. Nasıl bir hesap yaptın ben çözemedim. Bizi bu konuda aydınlatırsan sana müteşekkir kalırım:oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve n000k
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Android platformundan geçenlerden biride benim. Android sistemi 3 yıl kadar hem tablet hemde telefonda kullandım hatta bir ara netbooka bile kurmuştum.

Lumia 820 ile hem telefondan hem tabletten feragat ettim :)

Türe

Türe

Üye
iOS'den geçen olsa aklından şüphe ederim :ehe ( 3GS ve 4'ten hariç )

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
luckysleven

luckysleven

Üye
androidden bir kaçanda benim ve hiç pişman değilim . 4 android telefon ile android işkencesine htc 8s ile son verdim . :oke:

PureFood

PureFood

Üye
Yükseltme ? En çok dikkatimi çeken kelime oydu. Hahahaha çok güzel :D

Güzel gelişme, Microsoft madem bunları görüyorsun neden biraz heyecanlandırmıyorsun bu kadar insanı. Şu suskunluğunu boz artık.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye

bu durumda wp pazar payının %27 küçülmesi gerekiyor. Ama ne hikmetse %137 büyüdü. 2013 yılı 2. Çeyrekte de %70'in üzerinde büyüme bekleniyor. Nasıl bir hesap yaptın ben çözemedim. Bizi bu konuda aydınlatırsan sana müteşekkir kalırım:oke:

offfff böyle Bi cevap görmedim neyse artık tutarlı sallamayı öğrenmiştir arkadaş

darkwaters

Üye

Çok sert :D

ademoz05

ademoz05

Üye

hesap değil latife yaptım :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
adamlar nasıl ezmiş bee :)

Üst Alt