messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Wplerde Nokia en iyisi. Hem sağlamlık, hem şıklık hem de yazılım desteği konusunda.
1000 Tl altında bir cihaz arıyorsan Nokia 720 almanı tavsiye ederim. Kamera açısından.
şu an Türkiye'de yok ancak 2 - 3 aya kadar gelir
Wplerde Nokia en iyisi. Hem sağlamlık, hem şıklık hem de yazılım desteği konusunda.
1000 Tl altında bir cihaz arıyorsan Nokia 720 almanı tavsiye ederim. Kamera açısından.
şu an Türkiye'de yok ancak 2 - 3 aya kadar gelir
Wp uygulama ve oyun isteklerini gayet hızlı şekilde tamamlamaya başladı forumu günlük takip ediyorsan zaten farkedersin sürekli yeni bir uygulamanın markete girdiği haberleri var ve yazılımsal eksiklerde güncelleştirmelerle gideriliyor. Wp'a korkusuzca geçmeni tavsiye ederim kardeşim bende lumia 520nin gelmesini bekliyorum inşallah bende wp ailesine geçerim artık.
Çok hzılı gelişiyor...
Yaza kadar butun uygulama, oyunlar tamamlanir bence al
1 yıldan önce windowsphone telefon almanı önermiyorum.
720 tabiki güzel fiyat açısından 520da uygun olduğu için ben 520 istedim ve kamera ile çok isi olan birisi değilm o yüzden flash benim için sorun olmaz yani. 720 sana uyuyosa tabiki o daha güzel.
htc nasıl peki ? şu anda htc kullanıyorum mesela.
dediğiniz telefonun özelliklerin e baktım. gayet güzel. ekran i büyük. ama dikkatimi çeken ram in 512 mb olması. sizce bu düşük değil mi ? Yoksa wp için yeterli mi ? mesela Android te htc 512 mb ram a sahip güncelleme sini kesti. wp alırsam böyle bir sorunla karşılaırmiyım ? son olarakta türkiye ye gelmedi diyorsunuz fiyat i belli oldu mu ? türkiye de tahminen ne kadar a satış a sunulur ?
Lumia720 Nisan ayında Türkiye'de satışta olacak. Belki bir aydan bile az zaman kaldi gelmesine.
htc için herhangi bir şey söyleyemem çünkü hiç kullanmadım. Ne desem yalan olur.
512 mb ram Windows Phone için gayet yeterli zira wp boştayken 15 - 20 mb civarı bir ram kullanmakta. Sadece bazı oyunlardan mahrum kalabilirsin. Ama bazı yapımcılar da oyunlarını 512 mb ramli telefonlar için optimize ediyor. Örneğin rovio. Angry birds ilk çıktığında (hangi surumu olduğunu hatırlamıyorum) 1 gb ram zorunluluğuyla çıkmıştı ama kullanıcı talepleri doğrultusunda 512 mb ramli cihazlar için de optimize edilmişti. Hatta forumu aratırsan haberini de bulabilirsin.
620 750 Tl ise 720 de tahminimdce 850 - 900 Tl civarı olur diye düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
belki yarın, belki yarından da yakın
valla elimde 920 varken açıkçası diğer cihazları pek takip etmiyorum
Ram konusuna takma bence çünkü Angry Bird ilk çıktığında en az 512 mb istiyordu daha sonra 256 mb ram isteyen cihazlarda da çalıştı.Bu oğtimizasyonla alakalı yoksa ram fazlasıyla yetiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?