windows phone işletim sistemi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Web Designer

Web Designer

Üye
Ben çok abartıldığını düşünüyorum bu durumun :)
Vista' yla karşılaştırılamaz bence ne alaka yani o kadar da deil :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Microsoft yazılım konusunda kendini ispatlamış bir şirket. Eminim ilk Windows çıktığında onunda çok eksikleri vardı. Sonradan düzelttiler, şimdi dünyanın en iyi işletim sistemi Windows. Yakında WP8'in de güzel bir işletim sistemi olacağından eminim.

PureFood

PureFood

Üye
3 Sene Vista H.P kullandım. Kullanmasını bilene sorun olmaz bu işler :oke: WP8 de öyle, bazı şeyleri göze alarak aldık, şimdi de beklemekten başka çaremiz yok.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
orian

orian

Üye
bunlar bizi işe alsa satış patlaması yapar :)
ekranı yana kaydırırım slide ekran yani,
ana ekranı yatay da yaparım (bunu tema yapanlar bile yapıyodu wp 6.5 te) windows8 deki gibi bi bildirim merkezi koyarım alttan yukarı çıkan, başlata basılı tuttuğunda çıkan uygulamalara x (kapat) işareti koyarım, ie yi günceller ileri geri dur yenile ve yeni sekme tuşlarını koyarım,
menü renk seçeneğini kolaylaştırırım.
Samsung galaxy S3 teki gibi eli kaydırarak ekran görüntüsü alma ozelliği koyarım:):):) yani ben bunların hiç birini yapamam da :)
en azından yapın da satışı görün derim :):):)

- - - Eklendi - - -

ben bunları yapsam illa biri de çıkar der DOSYA YÖNETİCİSİ ne zaman gelecek :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence Wp8 iyi gidecek Şunu söylim bunlar tabi benim görüşüm beni bağlar
Soruyorum Dünyanın en büyük yazılım şirketi hangi marka duyar gibiyim Windows Öyle değilmi
Wp da onun bir kolu tamam firma Bilgisayarın ilk çağından beri yazılım yapıyor ama neye Pc ye
şimdi yeniler telefonda bildikleri şey yok tamam yazılım yapıyorlar ama ben ne diyorsam onu yapmak zorundalar yani müşterisini dinlemek zorunda bu hallolucak eminim
Burada devreye Nokia girip Samsungla apple la yarışması lazım ha kamera yapacam diyorsa dijital foto işine girsin canonla nikon la yarışsın

romaryu

Üye
windowsmu mobilde yenimi sen galiba windows mobileyi doymamış yada kullanmamissin windows mobile olduğu zaman piyasada ne ios nede android vardı başta adam gibi üzerinde çalışıp windows mobili tarihe gomeseydi ve adını windows Phone olarak değiştirip kodları yeniden yazmasaydi şuan belki başka yerde olurdu Windows mobili kullandığım cihazlar Casper ve HP

MrExpert

MrExpert

Üye
Ya çok büyük ve geniş kkapsamlı bir güncellemeyle Sistemi adam edecek yada kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak.

Üst Alt