windows phone işletim sistemi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
windows phone işletim sistemi hakkında
Herkes görüyor eksiklerimiz var market olsun yazılım olsun. Bu işletim sistemi kendini toparlayana kadar geçen sürede sizce de diğerleri alıp başını gitmez mi Windows Phone hayal kırıklığı olarak kalmaz mı ? Sizce yarışabilecekmiyiz bugunki tanıtımdan sonra benim pek ümidim kalmadı açıkçası..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Microsoft az Bi ipucu verse herşey farklı olacakta

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herkes görüyor eksiklerimiz var market olsun yazılım olsun. Bu işletim sistemi kendini toparlayana kadar geçen sürede sizce de diğerleri alıp başını gitmez mi Windows Phone hayal kırıklığı olarak kalmaz mı ? Sizce yarışabilecekmiyiz bugunki tanıtımdan sonra benim pek ümidim kalmadı açıkçası..

Yazılım yönünden hayalkırıklığına uğramak için erken.
Microsoft'tan gelecek haberleri beklemeliyiz.

Ancak donanım yönünden Nokia'nın hala yarışa katılmaya niyeti yok, orası kesin gibi.
Kameradan gidiyorlar sürekli. Diğer donanım yerinde sayıyor.
Belki çok donanım gerekmiyor bu sistem için.
Ama Nokia'nın biraz da rakamlara oynaması lazım.

Neyse, daha önce de söylediğim gibi.
Bizim için önemli olan sistemin gelişmesi.
Elimizdeki donanımlar şuan işimizi görüyor bence.
Bakalım önümüzdeki 2 aylık süreçte Microsoft'tan ne gibi haberler gelecek.

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi

Ancak donanım yönünden Nokia'nın hala yarışa katılmaya niyeti yok, orası kesin gibi.

Neyse, daha önce de söylediğim gibi.
Bizim için önemli olan sistemin gelişmesi.
Elimizdeki donanımlar şuan işimizi görüyor bence.
Bakalım önümüzdeki 2 aylık süreçte Microsoft'tan ne gibi haberler gelecek.

Microsoftun suskunluğunun çaresizliğinden olmasından korkuyorum :)

PureFood

PureFood

Üye

Donanım yönünden Nokia'nın hala yarışa katılmaya niyeti yok, orası kesin gibi.

Maalesef Nokia yine üzdü milyonlarca insanı...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Temmuz da bu güncellemeler gelse nolur ben şimdi istiyorum :P Nokia alıcan olsun çok üzdün bizleri. Aldığımız günden beri telefon eskidi. O güncelleme ile birlikte telefonları da toplatıp donanımlarını da güncellesinler yeniolarak geri versinler. :ehe 1650 lira para verdik ama eksik özelliklerine verdik bu parayı. Yani bakın radyosu çalışmıyor. Artık ayıplı maldan sayılıyor iade yada bir üst model isteme hakkımız yok mu kardeşim. :ehe

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Temmuz da bu güncellemeler gelse nolur ben şimdi istiyorum :P Nokia alıcan olsun çok üzdün bizleri. Aldığımız günden beri telefon eskidi. O güncelleme ile birlikte telefonları da toplatıp donanımlarını da güncellesinler yeniolarak geri versinler. :ehe 1650 lira para verdik ama eksik özelliklerine verdik bu parayı. Yani bakın radyosu çalışmıyor. Artık ayıplı maldan sayılıyor iade yada bir üst model isteme hakkımız yok mu kardeşim. :ehe

nasıl yani ben telefonu almadan önce radyosu olmadığını biliyordum ki ilk alanlardanım her yerde yazıyordu fm radyonun olmadığı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nasıl yani ben telefonu almadan önce radyosu olmadığını biliyordum ki ilk alanlardanım her yerde yazıyordu fm radyonun olmadığı
artık radyonun aktif edilmesinin gerekliliğinden bahsediyor.

orian

orian

Üye
Yani Bi telefonunun tutması için; al eline Bi i Phone, Bi galaxy s3 tasarıma bak ona göre bişey yap. Yaptın mı? Sonra bak o telefonların içinde en çok hangi uygulamalar var. Onları yap. Bu kadar insan istiyorsa Bi bildirim merkezi yap. Samsungun yaptığı gibi seyirciye oyna, 4 çekirdek de nfc var de maliyetten kıs plastik kapak yap çok çok. Ama yap bunları. Tutturmuşsun Bi kamera Bi kablosuz şarj başka bişey yok. S4 geleli Bi hafta oldu milletin ağzında s4 niye? Adamlar reklam yapıyor. Herkes yapıyor sende yap. Android yazılımlı Nokia da üret. Milleti tekrar ısındır markana. Napmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

orian

orian

Üye
Allah aşkına kullanıcıları hariç kaç kişi nokianın haritasını konuşuyor? Halbuki iphonunkinden de samsungunkinden de yandexinkinden de iyi ama reklam yok. Anca iphonela samsungu karalıyor. Tamam tel süper hızlı ama bunu kim biliyor. Kullanmayan bilmiyor. Ama kullanan kullanmayan herkes s3 hızlı diyebiliyor. Nokia hayal kırıklığı olma yolunda hızla ilerliyor.

pederr

pederr

Üye
Allah aşkına kullanıcıları hariç kaç kişi nokianın haritasını konuşuyor? Halbuki iphonunkinden de samsungunkinden de yandexinkinden de iyi ama reklam yok. Anca iphonela samsungu karalıyor. Tamam tel süper hızlı ama bunu kim biliyor. Kullanmayan bilmiyor. Ama kullanan kullanmayan herkes s3 hızlı diyebiliyor. Nokia hayal kırıklığı olma yolunda hızla ilerliyor.

hangi hayal kırıklıgı illa bi işlemin hızlı olması için yuzlerce gb ram yada yuzlerce çekirdekli işlemci mi olması lazım windows phone sistemi yormayan yazılım bunu herkez biliyor üst duzey cihaza gerek duymuyor cunki tamam koyar 4 gb ram koyar napacakki o kadar rami burada nokıanın yapacagı hiç ama hiç bisey yok bütün problem windows phone da nokıa anlaşmış cihaz işte bu biz bunu yukleyecegiz demis anlaşılmış gidipde bakkaldan peynir almamış yani kolay yada basit deil bu işler çok ciddi rakamlar fiyatlar bunlar tamam herkez nokia yı kotuluyor adamlar donemin en iyi kamerasını yapmış en saglam malzemeden en kral işciligide cıkarmış daha napsin yazılım kotu deil ama millet begenmiyorsa bu nokianın deil emin olun nokıa elinden geleni yapıyor hele bi durun biraz zaman geçsin windows 8 in hatalarıyla microsoftun bası zaten belada zaman geçtikce duzelcektir eminim ve şu kullanılan arayuz hızlılık hiç bi cihazda yok ben s3 de kullandım o kadar donanımlı bi cihazda android donma kasma yapabiliyor ama windows phone 8 de boyle biseye hiç ama hiç rastlamadım samsung da yazılım guzel malzeme çürük nokiada yazılım cürük malzeme guzel yazılım duzelicek elbet ama malzeme aynı kalacak burada karlıyız:)

orian

orian

Üye
Sorun ikisinde de var ben dediğimi anlatamadım bak o kadar mühendis Bi tango programı yapamaz mı ? İlla skype mı kullanıcaZ ? İe de Bi ileri geri tuşu olmaz mı ? Olsa biz niye chrome isteyelim. Bunlar Microsoftun sorunu. Nokia ise reklam yapamıyor. Yahu 12 milyon ücretsiz şarkı varmış. Kim kaç tane indirdi? Bunları bıraksa telefonun reklamını daha iyi yapsa? Benim hızla Bi sıkıntım yok. Adamlar s3 4 çekirdek diyor millet wooooow diyor. Nokiayla karşılaştırıyorsun Nokia 1,5 kat hızlı. Ama bunu sen ben o biliyor. Reklam olmadan satış yapılır mı. Müşteriyi çekecek daha guzel şeyler demek daha çok müşteri demek daha çok ilgi demek. İosun androidin bu kadar kullanıcısı olmasa bu kadar uygulama model çıkar mı? Bence hayır. Nokia pazarlama konusunda, microsoftta müşteri geri memnuniyeti değerlendirme konusunda yavaş. Yoksa ben telefonumdan çok memnunum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya Nokia da suç yok, suç bu yazılımda yani Microsoft da. Ya o güncelleme gelene kadar s4 de yada diğer telefonlarda o gelecek güncellemenin iki katı iyi şeyler çıkar. Yine geri kalmış oluruz. Hadi şoylebişey yap onlarlan aynı kalacak güncelleme getirse mesela güzel olur. Yani bir farkı kalmaz diğer s4 den filan. E iyide bu güncellemeyi hemen şimdi bu gün neden getirmiyorkş? İşte onu şimdi yapsa inanın o kadar tutulur ki... Bare Nokia o güncellemenin haberini şimdiden vermesin kardeşim. Bazen düşünüyorum koskoca firma, bu hataya nasıl duşsun diye ama imkansız gibi geliyor işte ama oluyor ve düşüyor.. Yani bana soysalar telefon yapacağız yardım et diye, emin olun androitden ios tan daha iyi bir işletim sistemi yaparım. Ama Nokia bu hataya düşmez mutlaka pilanı var ama bizim için iyi bir şey değil bu...

orian

orian

Üye
Ayrıca microsoftın parayla ilgili hiç bir sıkıntısı yok. Nokia nın var. Ve bunu görmüyor sanki. Bi kaç sene evvel nokiann kredi verdiği rovivo Entertainment yani angry birdsin kurucuları şuan nokiayla aynı bütçeye sahip. Biz sadece üzülüyoruz.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Windows phone 8 = Windows vista :)

Üst Alt