Windows Phone->iphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone->iphone
Arkadaşlar Windows'lu telefon kullanıyorum ve iphone 5s almayı düşünüyorum...kişileri nasıl aktarıcam.yardımcı olur musunuz? Windows Phone da kullandığım Microsoft hesabımı Apple id olarak kullansam kişileri o şekilde aktarabilir miyim?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Arkadaşlar Windows'lu telefon kullanıyorum ve iphone 5s almayı düşünüyorum...kişileri nasıl aktarıcam.yardımcı olur musunuz? Windows Phone da kullandığım Microsoft hesabımı Apple id olarak kullansam kişileri o şekilde aktarabilir miyim?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
rehberini e posta adresine yedekle

anilakbay

Üye
Windows Phone da kullandığın e-posta adresinle oturum açarsın. İllaki o hesabı apple ıd olarak kullanman gerekmiyor.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone da kullandığın e-posta adresinle oturum açarsın. İllaki o hesabı apple ıd olarak kullanman gerekmiyor.

oturum açarsın derken...ilk kurulumdamı Microsoft hesabımı kullanmam gerekiyor.yoksa ayrı bir Apple id alıp onunla kurulum yapıp e-posta hesap ekle gibi bir şey yaparak Microsoft heabımımı açmam gerekiyor

anilakbay

Üye

Eklediğin hesabın ayarlarından kişileri etkinleştirdiğin zama Microsoft hesabındaki tüm kişileri telefonuna alıyor.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sorun çözülmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt