Püf Noktası Windows Phone,İOS ve Android işletim sistemlerinden benim anladığım;

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saylhamiosun

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone,İOS ve Android işletim sistemlerinden benim anladığım;
Windows Phone,İOS ve A işletim sistemlerinin prensibi,işleyiş biçimi ve kordinasyon algoritması ile ilgili benim anladığım;

Windows Phone ve İOS;
Yeterli,İdeal Kas Gücü(Donanım) ve bunlara eşlik edecek uygun bileşik (Yazılım) ile öngörülen zamanda,vaad edildiği kadar iş.

Android;
"Birbirleriyle bir şekilde" iletişim halinde olması ümid edilen,bolca Kas gücüyle (Donanım) süslenmesine rağmen süreçteki ummadıkları sürprizlere (Donanım/Donanım ve Donanım/Yazılım handikapları) hazırlıksız yakalanan (zaman zaman sürprizler nedeniyle eli ayağına dolaşan,devamında ise "yahu ben açık kaynak kodluyum" maskesini takarak ve topu son kullanıcıya atarak onlara "ROOT,ROM" tabelasının yerini işaret ederek hadiseyi lehine çevirmeye çalışan,keza temcit pilavı bile sık sık yenemeyeceğinden kullanıcıya "ÖARGHH!" dedirten) ve buna rağmen öngörülen zamanın aksine daha fazla iş yapmaya çalışan ve nihayetinde üzerindeki etiket "Etekleri zil çalan kaynana" ve "Taşeron" yakıştırmalarından öteye gitmeyen bir işletim i.

Bu tespitleri öz likle hikaye tadında ve teşbihle süsleyerek sizlere sunuyorum ki,sıkılmayın diye.SEVGİLER
 


Serhan

Serhan

Üye
:sirit:
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Windows Phone,İOS ve Android işletim sistemlerinden benim anladığım Wp candır kullanınca anlarsın...
 

saylhamiosun

Üye
    Konu Sahibi
Güzel yakalamışsın Serhan,tebrikler :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
orian

orian

Üye
Ben bir Windows Phone severim. iOS ve wpOS kullanıyorum. Android çok az kullandım. Ama şunu atlamayalım. iOS ve Windows Phone arasında müşteri memnuniyeti gibi bir fark var. Özellikle Garanti Konusunda.. Birde uygulama konusunda fark var tabi. Uygulamanın çokluğundan ziyade kalitesi.. Aşağı yukarı bütün uygulamalar iOS'a ayrı Bi güzel çıkıyor.Bu benim görüşüm. Ama sevdiğim işletim sistemi Windows Phone...
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Acaba ön plandaki Android modellerinde kullanılan o abartılı donanımları WP'ye koysalar (2-2,5 ghz işlemciler, 2-3 gb ramler, bilmem kaçlık grafik oytacılar vs) yine de bu "yükleniyor" yazısını görürmüydük? Eğer görürsek işte o zaman WP'nin üzerini çizerim ben.
 
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Tespitler ve benzetmeler güzel olmuş :thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: saylhamiosun
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
484
gonyalı
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
461
Eren Değerli
Buğra
Cevap
2
Görüntüleme
447
MAERKEK


Üst Alt