Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Aslında İyi Bir Fikir Ancak Şuan Hali Hazırda Windows Phone Haber Sitesinin Facebook Sayfası Bulunmakta Ve 2700 Kişiyi Aşkın Kişi Beğenmiş Web Siteside Var Ama Maxicep Olarak Haberlerin Paylaşıldığı Bir Sayfa Var Ama Adminlere Söyleyip Belki Windows Phone Haberlerini De Maxicep Sayfasında Paylaşımı Yapılabilir Ki 150 BİN Takipçisi Var.
@Nextman @papakudioflu @Ozan @EroL Adminler.Bu Arada XXX Sitesinin Adını Verdik Diye Banlanmayalım Sonuçta Yerli Kaynak ?
Evet benimde arkadaş ortamım teknoloji ile ilgilenmiyor tabi ilgilenen var ama burda sürekli konuşuyoruz @Nextman ve @papakudioflu admin izin verirse bu üyeliğimi değerlendirmeyi düşünüyorum tabi izinleri olursa siteyi kaldır kurallarda böyle diyor benim ilk üyeliğim bu yüzden banlandı sadece xxx haberi kaldır facebook sorun değil.Sitenin adını vermemde bir sakınca varsa adminler beni lütfen bilgilendirsin . Kaldırabilirim . Maxicep'te çok uzun zamandır üyeyim . Banlanmak istemem . Bu arada sayfa konusuna gelince samimi fikrimi söylememem gerekirse mobil teknoloji ile ilgili konuşabileceğim tek yer , mekan maxicep . Arkadaş ortamında pek ilgi çekmiyor bu konular . Etrafımda kimse ilgilenmiyor çünkü . Burda tanıdığım kişiler hariç bu konular üzerine tartışabileceğim kimse yok . Biraz da bu yüzden düşündüm bu sayfa işini .
Evet benimde arkadaş ortamım teknoloji ile ilgilenmiyor tabi ilgilenen var ama burda sürekli konuşuyoruz @Nextman ve @papakudioflu admin izin verirse bu üyeliğimi değerlendirmeyi düşünüyorum tabi izinleri olursa siteyi kaldır kurallarda böyle diyor benim ilk üyeliğim bu yüzden banlandı sadece xxx haberi kaldır facebook sorun değil.
Yok vermiyorlar ben çok istedim defalarca ama olmadı herneyse kısmet olursa belki ileride @Nextman @Ozan ile iletişime geç yine istersen ama zaten istediiğinde konu açma yetkisine sahipsin öğrendiğin haberi windows phone genel bölümünde konu açarsan yardımcı olmuş olursun ama Ben varken olmaz (Şaka Şaka)Aslında maxicep'in facebook sayfası veya bu sitede windows phone ile ilgili bir bölümde de bana layık görülürse görev alabilirim . Benim tek derdim daha fazla mobil teknolojiyle iç içe olmak ve bu konuları daha fazla insanla konuşup,tartışabilmek .
Yok vermiyorlar ben çok istedim defalarca ama olmadı herneyse kısmet olursa belki ileride @Nextman @Ozan ile iletişime geç yine istersen ama zaten istediiğinde konu açma yetkisine sahipsin öğrendiğin haberi windows phone genel bölümünde konu açarsan yardımcı olmuş olursun ama Ben varken olmaz (Şaka Şaka)
Rica Ederim .Umarım bir yolu vardır . Çünkü bu şekilde kendi kendime takip edip kendi kendime öğrenmenin pek bi anlamı olmuyor paylaşacak biri olmayıncaDeğerli görüşlerin için çok teşekkür ederim
Rica Ederim ..
Ama şöyle birşeyde yapabilirsin kendine bir .com lu site açıp forum sistemi olmadan sadece windows phone haberleri paylaşabilirsin veyatta kendine ait atıyorum norock.blogspot.com olarak haber blogu açabilirsin takip edilir belki blogger.com dan blog açabiliyorsun.
Ama insan her zaman şansını değerlendirmelidir eğer kendine özgün bir yazı yazarsan diyelim maxicepte bir konuya selam naber nasılsın yazdıldı sen bunu xxx kişi selam naber nasılsın diye değiştirerek ama aynı anlamda yazarsan belki seninki daha fazla tutar özgüven önemlidir .Çok fazla bu işi yapan site var buraya adını yazamadığımYarışabileceğimi düşünmüyorum
Ama insan her zaman şansını değerlendirmelidir eğer kendine özgün bir yazı yazarsan diyelim maxicepte bir konuya selam naber nasılsın yazdıldı sen bunu xxx kişi selam naber nasılsın diye değiştirerek ama aynı anlamda yazarsan belki seninki daha fazla tutar özgüven önemlidir ..
Sen Bilirsin Tabiki Benden Sadece Bir Fikir.Farklı bir bakış açın olduğunu kabul ediyorum ama şimdilik düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?