Windows Phone ile ilgili haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Windows Phone ile ilgili haberler
Arkadaşlar facebook'tan wp ile ilgili haberleri takip edebileceğiniz bir facebook sayfası açtım . Eksikleri ile ilgili tavsiye ve görüşlerinizi öğrenmek istiyorum . Mobil teknoloji ile ilgilenen fazla tanıdığım olmaması sebebiyle kimseye soramadım . Desteklerinizi bekliyorum . Kaynak olarak maxicep'i genel olarak kullanmayı düşünüyorum .

Yönetici tarafından düzenlendi:

TurboCall

TurboCall

Üye
Aslında İyi Bir Fikir Ancak Şuan Hali Hazırda XXXX Haber Sitesinin Facebook Sayfası Bulunmakta Ve 2700 Kişiyi Aşkın Kişi Beğenmiş Web Siteside Var Ama Maxicep Olarak Haberlerin Paylaşıldığı Bir Sayfa Var Ama Adminlere Söyleyip Belki Windows Phone Haberlerini De Maxicep Sayfasında Paylaşımı Yapılabilir Ki 150 BİN Takipçisi Var.
@Nextman @papakudioflu @Ozan @EroL Adminler.Bu Arada XXX Sitesinin Adını Verdik Diye Banlanmayalım Sonuçta Yerli Kaynak ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aslında İyi Bir Fikir Ancak Şuan Hali Hazırda Windows Phone Haber Sitesinin Facebook Sayfası Bulunmakta Ve 2700 Kişiyi Aşkın Kişi Beğenmiş Web Siteside Var Ama Maxicep Olarak Haberlerin Paylaşıldığı Bir Sayfa Var Ama Adminlere Söyleyip Belki Windows Phone Haberlerini De Maxicep Sayfasında Paylaşımı Yapılabilir Ki 150 BİN Takipçisi Var.
@Nextman @papakudioflu @Ozan @EroL Adminler.Bu Arada XXX Sitesinin Adını Verdik Diye Banlanmayalım Sonuçta Yerli Kaynak ?

Sitenin adını vermemde bir sakınca varsa adminler beni lütfen bilgilendirsin . Kaldırabilirim . Maxicep'te çok uzun zamandır üyeyim . Banlanmak istemem . Bu arada sayfa konusuna gelince samimi fikrimi söylememem gerekirse mobil teknoloji ile ilgili konuşabileceğim tek yer , mekan maxicep . Arkadaş ortamında pek ilgi çekmiyor bu konular . Etrafımda kimse ilgilenmiyor çünkü . Burda tanıdığım kişiler hariç bu konular üzerine tartışabileceğim kimse yok . Biraz da bu yüzden düşündüm bu sayfa işini .

TurboCall

TurboCall

Üye
Sitenin adını vermemde bir sakınca varsa adminler beni lütfen bilgilendirsin . Kaldırabilirim . Maxicep'te çok uzun zamandır üyeyim . Banlanmak istemem . Bu arada sayfa konusuna gelince samimi fikrimi söylememem gerekirse mobil teknoloji ile ilgili konuşabileceğim tek yer , mekan maxicep . Arkadaş ortamında pek ilgi çekmiyor bu konular . Etrafımda kimse ilgilenmiyor çünkü . Burda tanıdığım kişiler hariç bu konular üzerine tartışabileceğim kimse yok . Biraz da bu yüzden düşündüm bu sayfa işini .
Evet benimde arkadaş ortamım teknoloji ile ilgilenmiyor tabi ilgilenen var ama burda sürekli konuşuyoruz @Nextman ve @papakudioflu admin izin verirse bu üyeliğimi değerlendirmeyi düşünüyorum tabi izinleri olursa siteyi kaldır kurallarda böyle diyor benim ilk üyeliğim bu yüzden banlandı sadece xxx haberi kaldır facebook sorun değil.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet benimde arkadaş ortamım teknoloji ile ilgilenmiyor tabi ilgilenen var ama burda sürekli konuşuyoruz @Nextman ve @papakudioflu admin izin verirse bu üyeliğimi değerlendirmeyi düşünüyorum tabi izinleri olursa siteyi kaldır kurallarda böyle diyor benim ilk üyeliğim bu yüzden banlandı sadece xxx haberi kaldır facebook sorun değil.

Aslında maxicep'in facebook sayfası veya bu sitede windows phone ile ilgili bir bölümde de bana layık görülürse görev alabilirim . Benim tek derdim daha fazla mobil teknolojiyle iç içe olmak ve bu konuları daha fazla insanla konuşup,tartışabilmek .

TurboCall

TurboCall

Üye
Aslında maxicep'in facebook sayfası veya bu sitede windows phone ile ilgili bir bölümde de bana layık görülürse görev alabilirim . Benim tek derdim daha fazla mobil teknolojiyle iç içe olmak ve bu konuları daha fazla insanla konuşup,tartışabilmek .
Yok vermiyorlar ben çok istedim defalarca ama olmadı herneyse kısmet olursa belki ileride @Nextman @Ozan ile iletişime geç yine istersen ama zaten istediiğinde konu açma yetkisine sahipsin öğrendiğin haberi windows phone genel bölümünde konu açarsan yardımcı olmuş olursun ama Ben varken olmaz (Şaka Şaka)

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok vermiyorlar ben çok istedim defalarca ama olmadı herneyse kısmet olursa belki ileride @Nextman @Ozan ile iletişime geç yine istersen ama zaten istediiğinde konu açma yetkisine sahipsin öğrendiğin haberi windows phone genel bölümünde konu açarsan yardımcı olmuş olursun ama Ben varken olmaz (Şaka Şaka)

Umarım bir yolu vardır . Çünkü bu şekilde kendi kendime takip edip kendi kendime öğrenmenin pek bi anlamı olmuyor paylaşacak biri olmayınca :) Değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim

TurboCall

TurboCall

Üye
Umarım bir yolu vardır . Çünkü bu şekilde kendi kendime takip edip kendi kendime öğrenmenin pek bi anlamı olmuyor paylaşacak biri olmayınca :) Değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim
Rica Ederim .:D.
Ama şöyle birşeyde yapabilirsin kendine bir .com lu site açıp forum sistemi olmadan sadece windows phone haberleri paylaşabilirsin veyatta kendine ait atıyorum norock.blogspot.com olarak haber blogu açabilirsin takip edilir belki blogger.com dan blog açabiliyorsun.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica Ederim .:D.
Ama şöyle birşeyde yapabilirsin kendine bir .com lu site açıp forum sistemi olmadan sadece windows phone haberleri paylaşabilirsin veyatta kendine ait atıyorum norock.blogspot.com olarak haber blogu açabilirsin takip edilir belki blogger.com dan blog açabiliyorsun.

Çok fazla bu işi yapan site var buraya adını yazamadığım :) Yarışabileceğimi düşünmüyorum

TurboCall

TurboCall

Üye
Çok fazla bu işi yapan site var buraya adını yazamadığım :) Yarışabileceğimi düşünmüyorum
Ama insan her zaman şansını değerlendirmelidir eğer kendine özgün bir yazı yazarsan diyelim maxicepte bir konuya selam naber nasılsın yazdıldı sen bunu xxx kişi selam naber nasılsın diye değiştirerek ama aynı anlamda yazarsan belki seninki daha fazla tutar özgüven önemlidir .:D.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ama insan her zaman şansını değerlendirmelidir eğer kendine özgün bir yazı yazarsan diyelim maxicepte bir konuya selam naber nasılsın yazdıldı sen bunu xxx kişi selam naber nasılsın diye değiştirerek ama aynı anlamda yazarsan belki seninki daha fazla tutar özgüven önemlidir .:D.

Farklı bir bakış açın olduğunu kabul ediyorum ama şimdilik düşünmüyorum :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:sirit:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teknoloji konuşmak tartışmak istiyorsanız veya bu konularda haber ve makale yazmak istiyorsanız Sitemizin her kategori için uygun bölümleri var. Bunları yapabilmesi için herhangi bir yetki vermemize de gerek yok.

Bunun dışında başka bir ortam kurup orada da şansınız denemek isteyebilirsiniz fakat başka ortamların bu sitede reklamını yapmanız,linklerini ve yazılarını paylaşmanız yasak. :locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt