Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
Kapalı Beta uygulamasında test edilen özellikler public sürüme eklenerek güncelleme veriliyor. Yani Beta uygulaması genel kullanıma açılmayacak.

Anladım peki ne zaman kullanıma sunulur w10 resmi sürümle mi acaba bir tahmininiz var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anladım peki ne zaman kullanıma sunulur w10 resmi sürümle mi acaba bir tahmininiz var mı?
Çoğu Geliştirici Windows 10 Mobile özelliklerini destekleyen uygulamalarını güncelleme henüz yayınlanmadığı için bekletiyor. Muhtemelen güncelleme yayınlandıktan sonra yeni özelliklerle güncellenen uygulamalar da kullanıma sunulur.

skynet

Üye
Valla ben whatsapp dan gayet memnunum bir ara boş mesaj sıkıntısı vardı artık oda yok :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Whatsapptan bende memnununda sistemden kaynakli takilmalar cok fazla

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.12.226.0 sürümünden 2.12.266.0 sürümüne güncellendi. Uygulama hızlı açılırsa benim gibi şaşırmayın, arka planda açık kalıyor :ehe

1 milyar kişi WhatsApp kullanıyor:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve skynet
flutewoddy

flutewoddy

Üye
2.12.226.0 sürümünden 2.12.266.0 sürümüne güncellendi. Uygulama hızlı açılırsa benim gibi şaşırmayın, arka planda açık kalıyor :ehe

1 milyar kişi WhatsApp kullanıyor:
Ciddi bir hızlanma var bende diyordum neden. Meğerse arka plandan dolayıymış.:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Menülerin yazı tipi incelmiş, yeni ifadeler eklendi(yanlışım yoksa beta olmadan ilk kez Windows Phone'de!), ifade ekleme ekranı değişti, medya paylaşım seçenekleri değişmiş, Türkçeleştirme iyileştirmeleri, uygulama artık çıkınca arka planda açık kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece ve Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Menülerin yazı tipi incelmiş, yeni ifadeler eklendi(yanlışım yoksa ilk kez Windows Phone'de!), ifade ekleme ekranı değişti, medya paylaşım seçenekleri değişmiş, Türkçeleştirme iyileştirmeleri, uygulama artık çıkınca arka planda açık kalıyor.
Kısım kısım değiştiriyorlar :D tümden değişseler ölecekler sanki

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
versino2

versino2

Üye
Yalnız uygulamayı ilk kez açıştaki o bekleme suresi(yükleniyor yazısı) 5 saniyeden 10 saniyeye çıkmış bravooo (arka plandan kapatılmışken)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
fotoğraf için ayrı video için ayrı kamera açmaya gerek kalmamış artık, direkt whatsapp üzerinden kamerayı açınca fotoğraf için basın, video için basılı tutun yazıyor. güzel de olmuş :)
bir de bu ifadeler sanırım ilk bize geldiği doğru olabilir, eşime attım bi kaç yeni ifade, bunlar ne bende kare çıkıyor dedi :P

• Beğen
Tepkiler: Sensation, BLasTeaR ve skynet

skynet

Üye
Bu arka planda açık kalma olayı 512MB için geçerli değil sanırım bende direk çıkıyor geri duşuna bastığımda :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
versino2

versino2

Üye
Arka planda açık kalma olayı bende de var ve Denim deyin ben hâlâ.
Birde bende mi sorun var bilmiyorum ama arka planda açık olmasına rağmen yine uygulamalardan girmeye çalıştığımda bazen sürdürülüyor yazısı çıkıyor ve eskisi gibi gene bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu whatsapp'a görüntülü görüşme gelsin de skype'ı temelli kaldırıcam telden .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar son güncelleme den sonra bazı numaralar whatsapp de gözükmez oldu, bu sorunu başka yaşayan oldu mu acaba?

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt