Kararlı yapı, bugün telefonu açtığımda GIF desteği gelmiş olduğunu gördüm. Ayrıca uygulama bayağı hızlanmış, bildirimler de yağ gibi akıyor. Helal sana WhatsApp
WhatsApp 'a atmış olduğum mailden sonra gelen cevap, uygulamayı güncelledikten sonra bahsettiğiniz özelliğin aktif olması bir kaç günü bulabilir ... yönündeydi. Ki ben de o şekilde oldu arkadaşlar ...
Hocam gif özelliğini yanlış yerlerde arıyor olabilir misiniz?
Gif düğmesini görebilmek için yazışma esnasında sağdaki mikrofon kayıt düğmesinin yanındaki gülücük simgesini tıklayın. İfadeler penceresi açılınca en alt barda 3 düğme var işte orada. Gülücük - Gif ve Silme düğmelerini göreceksin.
whatsapp 2.17.70 sürümüne güncellendi. bir yenilik geldiğini sanmıyorum detaylı bakmadım henüz ama gif özelliği görünmeyen arkadaşlar güncellemeden sonra tekrar bi bakabilirler mi belki de o sorunu çözmüşlerdir
whatsapp 2.17.70 sürümüne güncellendi. bir yenilik geldiğini sanmıyorum detaylı bakmadım henüz ama gif özelliği görünmeyen arkadaşlar güncellemeden sonra tekrar bi bakabilirler mi belki de o sorunu çözmüşlerdir