skynet
Üye
Hocam gif gönderme olayı nasıl bende yok öyle bir seçenekwhatsapp'ın tam sürümüne gelen güncelleme ile ara yüzde ufak ama hoş bir değişime gidilmiş ve internet üzerinden gif arayarak gönderme gelmiş. gözüme çarpan bu iki yenilik dışında başka bi yenilik var mı?
ifadeler sayfasını açın, aşağıdaHocam gif gönderme olayı nasıl bende yok öyle bir seçenek
ifadeler sayfasını açın, aşağıdasimgesinin yanında GIF sekmesini de göreceksiniz
bendeki sürüm numarası 2.17.52Bende öyle bir seçenek çıkmıyor
Bendeki sürüm de 2.17.50 ve Beta sürümüBende öyle bir seçenek çıkmıyor
Benim de sürüm no aynı, bende de yok.bendeki sürüm numarası 2.17.52
telefon L820 W8.1
Bende ki sürüm de aynıbendeki sürüm numarası 2.17.52
telefon L820 W8.1
Yok hocam doğruyere bakıyorumBendeki sürüm de 2.17.50 ve Beta sürümü
Belki de yanlış bir yere bakıyor olabilir misiniz ?
WhatsApp deki Her hangi bir kişi sayfasına giriş yaptıktan sonra sağ taraftaki microfon butonunun solundaki yüz ifadesi(Gülen Surat) butonunu tıklıyorsunuz...
Bende ki sürüm de aynıYoksa 512 Mb olduğu için mi bu özellik verilmedi anlamadım valla
O zaman Windows 10 Mobile ' nin hangi sürümü olduğuna bakmak lazım.Bende ki sürüm de aynıYoksa 512 Mb olduğu için mi bu özellik verilmedi anlamadım valla
Yok hocam doğruyere bakıyorum
aynen katılıyorumO zaman Windows 10 Mobile ' nin hangi sürümü olduğuna bakmak lazım.
Akşam L 830 ve Windows Mobile 8.1 yüklü modele bakayım yarın cevap veririm.
Bölge TR kullanıyorum ama bende GİF seçeneği var. tek fark ben w10 değil wp8.1 kullanıyorumBende gif sekmesi var muhtemelen güncellemeyi bölgesel olarak vermişler (ABD)
Hocam sen neden geçmedin win10'aBölge TR kullanıyorum ama bende GİF seçeneği var. tek fark ben w10 değil wp8.1 kullanıyorum
inanır mısın formata üşeniyorumHocam sen neden geçmedin win10'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?