remzi33
Üye
Cihaz 640 XL galiba. İlginç, bende WDRT 10586 numaralı yapıyı yükledi.Aynı şeyi bende deneyeyim bakalım düzelecek mi?
Evet.. telefonu WDRT ile bağlantı kurup işleme başlayınca sıfırlama opsiyonu gelmedi, default olarak gelen önerileri uygulayınca 8.1 yükledi.. Şimdilik her şey düzeldi.. böyle devam etsin bakalım...
Yok, whatsApp Lumia 535 'te sorunluydu..Cihaz 640 XL galiba. İlginç, bende WDRT 10586 numaralı yapıyı yükledi.
Windows 10 desteği L535 için yoktu herhalde. Ondandır muhtemelenYok, whatsApp Lumia 535 'te sorunluydu..
WDRT programı aracılığıyla bağlantıyı kurar kurmaz, hiç bir opsiyon bırakmadan, yüklenilmesi gereken datayı buldu ve yükledi.. Ben de sizin yazdıklarınız üzerine Windows 10 yükleyecek sandım,
Telefon açılır açılmaz ilk baktığım şey yüklediği Windows idi.. ve 8.1 Update görünce şaşırdım.
sonunda internet üzerinden gif arama ve gönderme desteği geldi yaniYeni yeni arayüzcükler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu özellikler ne zaman geliyor acaba? Ben bu yakın zamanlar da iyi bir güncelleme bekliyorum ama bakalım.Yeni yeni arayüzcükler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.17.10 numaralı yeni beta güncellemesi ile geldi deniyor arama bölümü icin, bilgilerinize.Yeni yeni arayüzcükler.
Evet içeriyorBeta' ya verilen güncelleme yukarıda yer alan özellikleri içeriyor mu arkadaşlar ..?
WhatsApp'yi kastediyorsanız beta modeli 8.1'e iki günde bir geliyor.8.1 Niye Güncelleme AlmıyorMicrosoft Bize Bakmıyr 308 de Kaldık Mübarek
8.1 Lere Destek Kesilmeyecek Ki? Yani Win 10 a Habire Geliyor Bize Nedeen Gelmiyor?WhatsApp'yi kastediyorsanız beta modeli 8.1'e iki günde bir geliyor.
Genel anlamda güncelleme ise gelmek bir yana desteği tam çekeceklermiş.. sanıyorum bir kaç ay sonra.
Sanki şimdi destek veriyorlarmış da...
Bugünlerde yani 5-6 gün içerisinde okumuştum.8.1 Lere Destek Kesilmeyecek Ki? Yani Win 10 a Habire Geliyor Bize Nedeen Gelmiyor?
Normal Tabi Riske Girmezler Diye Düşünüyorum Yada Kessinler Sıkıntı Yok Gider Vestel Alırım Onu Denerim BideBugünlerde yani 5-6 gün içerisinde okumuştum.
Dileğimiz kesilmemesi.. çünkü, şaşılacak derecede kullanan sayısı var...(Windows phone 10'a göre)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?