Bu son güncelleme acayip vasat bi güncelleme.Telefondaki 250 mb lık videoyu atıcaktım yukardaki bardan sağdan soldan rastgele kısaltarak videoyu oynatayım bakayım dedim kafayı yedi kendi kendine kilitlendi telefon surduruluyor yazısı gitmek bilmedi.Hiç olmamış hiç.Ve fotoğraf yollamaya çalışırken bile albume girmesi 1 saat sürüyor inanılmaz hızlı olmuş
Hocam bu whatsapp ın boyutu video müzik resim dosyaları gönderip aldıkça akıllı depolama da boyutu şişmeye başlıyor bu daha önce var mıydı ?
Geçenlerde 700 küsür mb yer kaplıyordu silip tekrar kurdum şimdi kontrol ettiğimde 400 küsür mb olmuş bunu her seferinde silip kurmak mı gerek anlamadım gitti
Hocam bu whatsapp ın boyutu video müzik resim dosyaları gönderip aldıkça akıllı depolama da boyutu şişmeye başlıyor bu daha önce var mıydı ?
Geçenlerde 700 küsür mb yer kaplıyordu silip tekrar kurdum şimdi kontrol ettiğimde 400 küsür mb olmuş bunu her seferinde silip kurmak mı gerek anlamadım gitti
arkadaşlar, şimdi yeni gelen özellikle birlikte medyayı galeriye otomatik kaydetmeyi kapattım iyi güzel. ancak gelen bir medyayı beğendim ve galeriye kaydetmek istiyorum. resim için resimi açıp ... ile seçenekler arasında kaydet var eyvallah, ancak video için kaydetme seçeneğini bulamadım. var mı bir yolu?
(2.12.344 > 2.16.2)
Sürüm bayağı artmış ama gözüme çarpan yenilik olmadı henüz. Android sürümüyle aynı sürüm olması için bu kadar yükseltilmiş gibi geldi.