Bay H Üye Whatsapp Belediyesi çalışıyor. Videoları kırpma ve yeni gönderme kısmı denmiş. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Whatsapp Belediyesi çalışıyor. Videoları kırpma ve yeni gönderme kısmı denmiş. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi skynet' Alıntı: Bu video sıkıştırma özelliğini 8.1'e verirler değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Uygulamanın Windows 10 ile alakası bile yok, görüldüğü gibi
skynet' Alıntı: Bu video sıkıştırma özelliğini 8.1'e verirler değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Uygulamanın Windows 10 ile alakası bile yok, görüldüğü gibi
KırmızıBeyaz60 Üye 2 gündür uygulama çok yavaş açılıyor eğer arkaplanda açık değilse, sizde de öyle mi?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi ceza87' Alıntı: ne kadar yakında? Genişletmek için tıkla ... O kadar bilemiyorum
KırmızıBeyaz60 Üye skynet' Alıntı: En azından kafamız rahat whatsapp dan yana Genişletmek için tıkla ... WhatsApp kadar MS çalışsa şuan uçuyordu sistem. WhatsApp'ın yeni sürümüyle ( 2.12.338 ) birlikte video indirme ekranın da yenilik yapılmış.
skynet' Alıntı: En azından kafamız rahat whatsapp dan yana Genişletmek için tıkla ... WhatsApp kadar MS çalışsa şuan uçuyordu sistem. WhatsApp'ın yeni sürümüyle ( 2.12.338 ) birlikte video indirme ekranın da yenilik yapılmış.
-_SEFA_- Üye Sensation' Alıntı: 2.12.342 beta Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu elemanın whatsapp mı çok hızlı yoksa bende mi sıkıntı var acaba
Sensation' Alıntı: 2.12.342 beta Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu elemanın whatsapp mı çok hızlı yoksa bende mi sıkıntı var acaba
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi sfgnrl' Alıntı: bu elemanın whatsapp mı çok hızlı yoksa bende mi sıkıntı var acaba Genişletmek için tıkla ... Bende de böyle çalışıyor. Sıkıntı girişlerde oluyor.
sfgnrl' Alıntı: bu elemanın whatsapp mı çok hızlı yoksa bende mi sıkıntı var acaba Genişletmek için tıkla ... Bende de böyle çalışıyor. Sıkıntı girişlerde oluyor.
-_SEFA_- Üye Sensation' Alıntı: Bende de böyle çalışıyor. Sıkıntı girişlerde oluyor. Genişletmek için tıkla ... aynen o ilk girişte yükleniyor yazısı geliyor . mesajlar da hızını etkiliyor dimi temizlesek işe yarıycak mı ? Boşa silmeyelim şimdi?
Sensation' Alıntı: Bende de böyle çalışıyor. Sıkıntı girişlerde oluyor. Genişletmek için tıkla ... aynen o ilk girişte yükleniyor yazısı geliyor . mesajlar da hızını etkiliyor dimi temizlesek işe yarıycak mı ? Boşa silmeyelim şimdi?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi sfgnrl' Alıntı: aynen o ilk girişte yükleniyor yazısı geliyor . mesajlar da hızını etkiliyor dimi temizlesek işe yarıycak mı ? Boşa silmeyelim şimdi? Genişletmek için tıkla ... Etkiler tabii ki de sohbetleri hiç silmiyorum. Sadece WhatsApp'ı kaldırıyorum arada. O da çok müzik göndermemden ve WhatsApp'ın boyutunun artmasından kaynaklı.
sfgnrl' Alıntı: aynen o ilk girişte yükleniyor yazısı geliyor . mesajlar da hızını etkiliyor dimi temizlesek işe yarıycak mı ? Boşa silmeyelim şimdi? Genişletmek için tıkla ... Etkiler tabii ki de sohbetleri hiç silmiyorum. Sadece WhatsApp'ı kaldırıyorum arada. O da çok müzik göndermemden ve WhatsApp'ın boyutunun artmasından kaynaklı.
KırmızıBeyaz60 Üye Bu ara beni whatsapp çıldırtıyor, arkaplanda bırakmazsam ilk çalışı 8-9 saniye sürüyor neredeyse. Lumia 1520
Bu ara beni whatsapp çıldırtıyor, arkaplanda bırakmazsam ilk çalışı 8-9 saniye sürüyor neredeyse. Lumia 1520
-_SEFA_- Üye Sensation' Alıntı: 2.12.344 sürümüne güncellendi. Genişletmek için tıkla ... ben denetledim bulamadı. sadece insider a güncellenmiş olabilir mi acaba ?
Sensation' Alıntı: 2.12.344 sürümüne güncellendi. Genişletmek için tıkla ... ben denetledim bulamadı. sadece insider a güncellenmiş olabilir mi acaba ?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi sfgnrl' Alıntı: ben denetledim bulamadı. sadece insider a güncellenmiş olabilir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Hayır, herkese geldi.
sfgnrl' Alıntı: ben denetledim bulamadı. sadece insider a güncellenmiş olabilir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Hayır, herkese geldi.
skynet Üye 2dk. lık videoyu (165MB) göndermek istediğimde çok bekletiyor sıkıştırmak için ve eğer ekran kararırsa iptal oluyor tekrar baştan başlıyor
2dk. lık videoyu (165MB) göndermek istediğimde çok bekletiyor sıkıştırmak için ve eğer ekran kararırsa iptal oluyor tekrar baştan başlıyor