Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

gangstar_1234

Üye
Geliştirici hesabınız olmazsa ve hafıza kartı yoksa eğer telefonda boş yer kalmayana dek sınırsız uygulama oyun kurabilirsiniz. Eğer geliştirici hesabı açarsanız en fazla 10 uygulama kurarsınız ama mağaza dışından. Ona rağmen hala mağaza içinden sınırsız kurabilirsiniz. Ayrıca hafıza kartı varsa sistemdeki açlıktan dolayı şimdilik o 10 sınırı yok. Ama onun dışında aynı. Eğer açmazsanız mağaza üzerinden sınırsız yüklersiniz açmanız gerekli değil. O ekstra bir durum.
Gelistirici hesabi acmadan magaza disindan oyun ve uygulama yükleyemiyorum yani tesekkur ederim cihazi aldigim zaman zaten unlock konusunda yardimlarinizi alicam sagolun :)

Lumia1320

Üye
Windows Phone Power Tools Açmaya Çalışısınca şu hatayı alıyorum yardım lütfen bilgisayara Visual Studio 2010 express ile şunları yükledim ama gene olmuyor Lütfen biri bana yardımcı olsun Nolurr Çaresiz kaldım

Rainesto

Rainesto

Üye
Windows Phone Power Tools Açmaya Çalışısınca şu hatayı alıyorum yardım lütfen bilgisayara Visual Studio 2010 express ile şunları yükledim ama gene olmuyor Lütfen biri bana yardımcı olsun Nolurr Çaresiz kaldım

Dosyaları indirip denedin mi

byibo

byibo

Üye
usb driwer programını yüklemen gerekiyor arkadaşım ilk olarak Nokia_Connectivity_Cable_Driver paketi ile bilgisayarınız 64 bit ise WinUSB Drivers x64 (64Bit) yada 32 bit ise WinUSB Drivers x86 (32Bit) yüklemen gerekiyor sonrada 1.sayfada yer alan minisdk 8 liteyi kur arkadaşım sorun kalmıycak

gardi

gardi

Üye
Arkadaşlar ilk sayfadaki programla telefonu unlock yaptım.pcden program vasıtasıyla telefona uygulamada yükledim.bilmediğim bir kaç şey var.mağazada ücretli olan uygulamalar içinde geçerlimi bu.geçerli değilse deneme surumu olan bir kaç uygulama kurdum telefona. günleri dolmuş olmasına rağmen hala uygulamaları kullanıyorum.acaba bu unlock sayesine full surumlerimi kurmuş oluyorum.bunu anlamadım.magazadan ücretli yüklenen bir uygulama sure si dolunca ne yapıyor bilen biri aydınlatır sa sevinirim

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar ilk sayfadaki programla telefonu unlock yaptım.pcden program vasıtasıyla telefona uygulamada yükledim.bilmediğim bir kaç şey var.mağazada ücretli olan uygulamalar içinde geçerlimi bu.geçerli değilse deneme surumu olan bir kaç uygulama kurdum telefona. günleri dolmuş olmasına rağmen hala uygulamaları kullanıyorum.acaba bu unlock sayesine fu ll surumlerimi kurmuş oluyorum.bunu anlamadım.magazadan ücretli yüklenen bir uygulama sure si dolunca ne yapıyor bilen biri aydınlatır sa sevinirim

Ordaki dene seçeneği ile indirdiğiniz uygulama süresiz ama kısıtlamalıdır

• Beğen
Tepkiler: gardi
gardi

gardi

Üye
sağol kardeş bilgi için teşekkür ettim

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Nirvana92

Nirvana92

Üye
daha basit bi yolu bulunamadı mı daha?

glas95

Üye
Böyle bir hata var
Çözümünü biliyorsanız çok memnun kalırım

Rvolver

Rvolver

Üye
1. Yöntemin linkini yenilermisiniz ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
fifa 14 xap varmı çalışan lınk alabırlıymım

mehmets.61

Üye
Windows Phone Power Tools u yükleyemedim , bu konuda verilen başka bir linkdekini indirdim (skydrive) fakat şimdiPower Tools açılmıyor yardın edin

PC : Windows 7 32Bit , Windows 8 64 Bit Pc dede açılmıyor

byibo

byibo

Üye
Windows Phone Power Tools u yükleyemedim , bu konuda verilen başka bir linkdekini indirdim (skydrive) fakat şimdiPower Tools açılmıyor yardın edin
PC : Windows 7 32Bit , Windows 8 64 Bit Pc dede açılmıyor
sorunu tam olarak anlamadım arkadaşım ama şu yöntemi yaparak çözüm bulabilirsin.
bilgisayarında mevcut olan uygulamaları program ekle kaldırdan kaldırıp sonra yeniden sıfırdan yalnızca gösterilen yöntemleri teker teker sırasıyla takip ederek yükleyin sorun çözülecekir.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
sorunu tam olarak anlamadım arkadaşım ama şu yöntemi yaparak çözüm bulabilirsin.
bilgisayarında mevcut olan uygulamaları program ekle kaldırdan kaldırıp sonra yeniden sıfırdan yalnızca gösterilen yöntemleri teker teker sırasıyla takip ederek yükleyin sorun çözülecekir.
peki bnm bu 2 den fazla uygulama yukleyememe sorunum nasıl olacak

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende çin programıyla yaptım olmadı işte ilkınde 2 adet yukluydu diğerlerini yukledım kırmızı yazılı bişiler çıktı sonra telden bi app sildim baktım yukledı 2 den fazla yuklemıor yani
çin programıyla yapıorum hackleme ve yukleme işlerini diğerini bilmıorum zaten

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
bende çin programıyla yaptım olmadı işte ilkınde 2 adet yukluydu diğerlerini yukledım kırmızı yazılı bişiler çıktı sonra telden bi app sildim baktım yukledı 2 den fazla yuklemıor yani

Sen önceden sdk ile yapmışındır bro ,önce onu reaktif et sonra internetten çinin eski versiyonları var onu bul 4.0dan önce olucaktı sanırım.onla unlock et

Üst Alt