Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
Bn power toolsu açmaya başardım visual studioyu yukleyerek ancak bu sefer smartdevice connectivity hatası alıyorum
sistemine uygun usb driwer sürücülerini yüklemelisin x64 = 64 bit yada x86 = 32 bit

EMİN998505

EMİN998505

Üye
nasıl yukleyebilirim link falan yok mudur bi tarif etsenz

byibo

byibo

Üye
nasıl yukleyebilirim link falan yok mudur bi tarif etsenz
burda arkadaşım eğer sistemin 64 bit ise onu kur yoksa 32 bit var onu yükle

yada bu uygulamayı yüklediğin zaman otomatik driwerlerini yükleyebilirsin microsoft tarafından sunulan windowsphone masaüstü uygulaması

EMİN998505

EMİN998505

Üye
teşekkürler deneyecğim yarnbu dosyaları indirdim de ne yapacağımı anlamadım anlatır mısınız

• Beğen
Tepkiler: byibo
Anil-D

Anil-D

Üye
Garantiden cikariyormu telefonu

byibo

byibo

Üye
Garantiden cikariyormu telefonu
yok çıkmıyor mini sdk8 lite var olan register tıklayıp mail ve şifremizi yazdıktan sonra unlock işlemi oluyor
aynı yolda unregisterion butonuna tıkladığımız zaman unlock işlemi iptal edilmiş oluyor

emz

emz

Üye
arkadaşlar wp power tools kurulmuyor. hata veriyorvisua studio 7 tarzı saçma bir şeyler yazıyor. başka türlü nasıl kurabilirim indirdiğim xap ları

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar wp power tools kurulmuyor. hata veriyorvisua studio 7 tarzı saçma bir şeyler yazıyor. başka türlü nasıl kurabilirim indirdiğim xap ları
yanlış hatırlamıyorsam pcyi bir kere yeniden başlatınca sorun çözlüyüor diye biliyordum ondan yükleme işlemlerine başlayacak :)

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
yanlış hatırlamıyorsam pcyi bir kere yeniden başlatınca sorun çözlüyüor diye biliyordum ondan yükleme işlemlerine başlayacak :)

Hiç denemedim. Bugün sinir oldum, gta ve mc kurmak istedim paralı diye kuramadım. Bende geçtim akıllı tahtaya bununla uğraştım :ehe Yarın gelir oyunları indirir onu tekrar denerim o zaman. Ama telefonum register oldu. Sıkıntı yok artık :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Hiç denemedim. Bugün sinir oldum, gta ve mc kurmak istedim paralı diye kuramadım. Bende geçtim akıllı tahtaya bununla uğraştım :ehe Yarın gelir oyunları indirir onu tekrar denerim o zaman. Ama telefonum register oldu. Sıkıntı yok artık :ehe
visual studio gibi bir programdanda bahsetmişsin onu kurmakda yoksa o olmadan olmuyor ve bir kere ben yüklediydim programları modemin anası ağladıydı ya :ehe 2saat boyunca internetimi kesti orda bir baykuş programı var :ehe heralde onun yüzünden allahtan virüs programı modemi düzeltti sonradan :ehe

emz

emz

Üye
visual studio gibi bir programdanda bahsetmişsin onu kurmakda yoksa o olmadan olmuyor ve bir kere ben yüklediydim programları modemin anası ağladıydı ya :ehe 2saat boyunca internetimi kesti orda bir baykuş programı var :ehe heralde onun yüzünden allahtan virüs programı modemi düzeltti sonradan :ehe

Modem yok, sıkıntı yok :ehe. Okulun interneti olduğundan sorun da yok :Dmillet vs 2013 indirdim kurdum ama bana bu sefer Microsoft.SmartDevice..Connectivity Sürüm 12.0.0.0 derlemesini genl ön blleğe atın diyor ve bir çözümbulamadım. nedir bunun olayı?????

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
lumia 630 kullanıyom wp8.1 yeniyim plants vs zombie indirdim fakat yukle dedigimde şirket uygulaması yuklenmez diyor yardım ederseniz sevinirim...birde cihaz üzerinden unlock yapılabilir mi pc yok çunku

emz

emz

Üye
lumia 630 kullanıyom wp8.1 yeniyim plants vs zombie indirdim fakat yukle dedigimde şirket uygulaması yuklenmez diyor yardım ederseniz sevinirim...birde cihaz üzerinden unlock yapılabilir mi pc yok çunku

Abi aynı android mantığı yapmışsın ama HAYIRRRRR!!!! Wp tam anlamıyla kapalı bir sistem olduğu için imkansız iki sorununda cevabı. Ayrıca xap telefon üzerinden sadece mağaza girip yerel uygulamaları yükle dersen gelir. Birde satın almadıysan kurulmaz. Ama ilk sayfadakileri yaparsan olur :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
8.10.14203.36(bu hafta gelen son preview sürüm) yüklü bende . Unlock olmuyor . Önceden oluyordu ama şimdi kilit işaretinde kalıyor .

Edit : Aiyingyong programın yeni sürümünde telefonda kullandığınız ms hesabına giriş yapmanız gerekiyor . Giriş yaptıktan sonra unlock oldu . Açıkçası ms hesabına giriş şartı koşmasının amacını anlamadım .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lazye
byibo

byibo

Üye
8.10.14203.36(bu hafta gelen son preview sürüm) yüklü bende . Unlock olmuyor . Önceden oluyordu ama şimdi kilit işaretinde kalıyor .
Edit : Aiyingyong programın yeni sürümünde telefonda kullandığınız ms hesabına giriş yapmanız gerekiyor . Giriş yaptıktan sonra unlock oldu . Açıkçası ms hesabına giriş şartı koşmasının amacını anlamadım .
çünkü bu tam olarak unlock yada sisteme erişim değil arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: lazye

gangstar_1234

Üye
Merhabalar, ben sorum şu yakın zaman da lumia bir telefon alacağım fakat anladığım kadarıyla eğer cihazda hafıza kartı olmazsa ve geliştirici hesabı açamazsam yükleyeceğim oyun ya da program sınırlı olacak, yenisi yüklemek istediğimde eski programı sileceğim doğru anlamışmıyım? şayet hazıfa kartlı bir lumia aldım ama geliştirici hesabı açmadım o zamanda mı sınırlı sayıda oyun ya da program yükleyebileceğim?

skynet

Üye
Geliştirici hesabı olmadan mağaza dışı uygulama yükleyemezsiniz onun dışında hafıza kartı olmayan modellere de en fazla 10 uygulama veya oyun kurabilirsiniz tabi sd kart olan modellerde bir sınır yok :)

gangstar_1234

Üye
Geliştirici hesabı olmadan mağaza dışı uygulama yükleyemezsiniz onun dışında hafıza kartı olmayan modellere de en fazla 10 uygulama veya oyun kurabilirsiniz tabi sd kart olan modellerde bir sınır yok :)
cevabınız için teşekkür ederim, peki bu geliştirici hesabının herhangi bir sıkıntısı var mı güncellemeler için ya da başka konularda

emz

emz

Üye
Merhabalar, ben sorum şu yakın zaman da lumia bir telefon alacağım fakat anladığım kadarıyla eğer cihazda hafıza kartı olmazsa ve geliştirici hesabı açamazsam yükleyeceğim oyun ya da program sınırlı olacak, yenisi yüklemek istediğimde eski programı sileceğim doğru anlamışmıyım? şayet hazıfa kartlı bir lumia aldım ama geliştirici hesabı açmadım o zamanda mı sınırlı sayıda oyun ya da program yükleyebileceğim?

Geliştirici hesabınız olmazsa ve hafıza kartı yoksa eğer telefonda boş yer kalmayana dek sınırsız uygulama oyun kurabilirsiniz. Eğer geliştirici hesabı açarsanız en fazla 10 uygulama kurarsınız ama mağaza dışından. Ona rağmen hala mağaza içinden sınırsız kurabilirsiniz. Ayrıca hafıza kartı varsa sistemdeki açlıktan dolayı şimdilik o 10 sınırı yok. Ama onun dışında aynı. Eğer açmazsanız mağaza üzerinden sınırsız yüklersiniz açmanız gerekli değil. O ekstra bir durum.

Üst Alt