byibo
Üye
sistemine uygun usb driwer sürücülerini yüklemelisin x64 = 64 bit yada x86 = 32 bitBn power toolsu açmaya başardım visual studioyu yukleyerek ancak bu sefer smartdevice connectivity hatası alıyorum
sistemine uygun usb driwer sürücülerini yüklemelisin x64 = 64 bit yada x86 = 32 bitBn power toolsu açmaya başardım visual studioyu yukleyerek ancak bu sefer smartdevice connectivity hatası alıyorum
burda arkadaşım eğer sistemin 64 bit ise onu kur yoksa 32 bit var onu yüklenasıl yukleyebilirim link falan yok mudur bi tarif etsenz
yok çıkmıyor mini sdk8 lite var olan register tıklayıp mail ve şifremizi yazdıktan sonra unlock işlemi oluyorGarantiden cikariyormu telefonu
yanlış hatırlamıyorsam pcyi bir kere yeniden başlatınca sorun çözlüyüor diye biliyordum ondan yükleme işlemlerine başlayacakarkadaşlar wp power tools kurulmuyor. hata veriyorvisua studio 7 tarzı saçma bir şeyler yazıyor. başka türlü nasıl kurabilirim indirdiğim xap ları

yanlış hatırlamıyorsam pcyi bir kere yeniden başlatınca sorun çözlüyüor diye biliyordum ondan yükleme işlemlerine başlayacak![]()
Yarın gelir oyunları indirir onu tekrar denerim o zaman. Ama telefonum register oldu. Sıkıntı yok artık 
visual studio gibi bir programdanda bahsetmişsin onu kurmakda yoksa o olmadan olmuyor ve bir kere ben yüklediydim programları modemin anası ağladıydı yaHiç denemedim. Bugün sinir oldum, gta ve mc kurmak istedim paralı diye kuramadım. Bende geçtim akıllı tahtaya bununla uğraştımYarın gelir oyunları indirir onu tekrar denerim o zaman. Ama telefonum register oldu. Sıkıntı yok artık
![]()
2saat boyunca internetimi kesti orda bir baykuş programı var
heralde onun yüzünden allahtan virüs programı modemi düzeltti sonradan 
visual studio gibi bir programdanda bahsetmişsin onu kurmakda yoksa o olmadan olmuyor ve bir kere ben yüklediydim programları modemin anası ağladıydı ya2saat boyunca internetimi kesti orda bir baykuş programı var
heralde onun yüzünden allahtan virüs programı modemi düzeltti sonradan
![]()
. Okulun interneti olduğundan sorun da yok
millet vs 2013 indirdim kurdum ama bana bu sefer Microsoft.SmartDevice..Connectivity Sürüm 12.0.0.0 derlemesini genl ön blleğe atın diyor ve bir çözümbulamadım. nedir bunun olayı?????lumia 630 kullanıyom wp8.1 yeniyim plants vs zombie indirdim fakat yukle dedigimde şirket uygulaması yuklenmez diyor yardım ederseniz sevinirim...birde cihaz üzerinden unlock yapılabilir mi pc yok çunku

çünkü bu tam olarak unlock yada sisteme erişim değil arkadaşım8.10.14203.36(bu hafta gelen son preview sürüm) yüklü bende . Unlock olmuyor . Önceden oluyordu ama şimdi kilit işaretinde kalıyor .
Edit : Aiyingyong programın yeni sürümünde telefonda kullandığınız ms hesabına giriş yapmanız gerekiyor . Giriş yaptıktan sonra unlock oldu . Açıkçası ms hesabına giriş şartı koşmasının amacını anlamadım .
cevabınız için teşekkür ederim, peki bu geliştirici hesabının herhangi bir sıkıntısı var mı güncellemeler için ya da başka konulardaGeliştirici hesabı olmadan mağaza dışı uygulama yükleyemezsiniz onun dışında hafıza kartı olmayan modellere de en fazla 10 uygulama veya oyun kurabilirsiniz tabi sd kart olan modellerde bir sınır yok![]()
Hayır yokcevabınız için teşekkür ederim, peki bu geliştirici hesabının herhangi bir sıkıntısı var mı güncellemeler için ya da başka konularda
Merhabalar, ben sorum şu yakın zaman da lumia bir telefon alacağım fakat anladığım kadarıyla eğer cihazda hafıza kartı olmazsa ve geliştirici hesabı açamazsam yükleyeceğim oyun ya da program sınırlı olacak, yenisi yüklemek istediğimde eski programı sileceğim doğru anlamışmıyım? şayet hazıfa kartlı bir lumia aldım ama geliştirici hesabı açmadım o zamanda mı sınırlı sayıda oyun ya da program yükleyebileceğim?