Aiyingyong isimli çin programını indirin video da gosterildiği gibi adımları uygulayın veya mini sdk 8.0 lite kurun hangisini istersenizPc Win7 benimde neleri indirecem nasıl yapılır anlatırmısnız ben anlamdımda
videodaki gibi yapabilir miyim win 7 deAiyingyong isimli çin programını indirin video da gosterildiği gibi adımları uygulayın veya mini sdk 8.0 lite kurun hangisini isterseniz
Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapınvideodaki gibi yapabilir miyim win 7 de
Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın
kardeş ya benTabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın
fdriverleri nasıl yuklicez ya benim fazla aram yokturda onlarlaTabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın
eyw reisSalla herşeyi şi mm di sen teli taktın mı pc goruorsa 8.0 sa tel program ı kur unlok et bitti
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
gerekirse tq kullanakta yapak sunuBenim telefonuda görüyor pc driversizAma unlock olmuyor yapamassanız konunun en başına gidin orda driverları paylaşmışlar.
Bana mesaj atın yardımcı olurum halledemesseniz.gerekirse tq kullanakta yapak sunu
az sonra başlıcam takıldıgımda mesaj atarım sanaBana mesaj atın yardımcı olurum halledemesseniz.
1.sayfada gerekli linkler mevcut arkadaşımNavitel Navigator isimli uygulamanın cracki var mı acaba ?
Yükleme sınırını aştığınız için uyarı veriyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu hatayı alıyorum çözümü ne arkadaşlar

evet arkadaşım yapabilirsin win 7 için minisdk 8 lite ve gerekli sürücüleri yüklediğin zaman yapabilirsinya benim tel l520 wp 8.1 pc de win7 32 bit ben yapabilir miyim unlocku :/
hiç yükleme yapmadım ki daha daha doğrusu yapamadım hep aynı hatayı veriyorYükleme sınırını aştığınız için uyarı veriyor![]()