Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

nigzes1907

nigzes1907

Üye
yok babam bende sıkıntı var bi işide becerebilsem baykusu attım olmadı wp8sdk lite kurulamadı pover tolls da aynı kurulamadı kafayı yicemmmm )))=

sTalwarTs

Üye
Arkadaşlar Bend Böyle Duruyo Forumda Yeniyim

• Beğen
Tepkiler: marslin

yyunusemree

Üye
1.yontem cihazı garanti dışı bırakırmı şü ayinyong yöntemi

byibo

byibo

Üye
hayır bırakmıyor

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Heralde güncelleme ile uygulamalar gitmiyor :D ben yine eşeğimi sağlam kazığa bağlayıp 8.1 e geçmeden oyun depolaması ve uygulama takviyesi yapayımda :D nolur nolmaz :D

Bu arada Nokia Suit de garanti dışıdır olarak gözükmüyor unlock yapınca sorun yok onun için :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler bende çalışmıyor program. Telefonu baglayınca kilit simgesi geliyor sonra hata veriyor @skynet

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bende çalışmıyor program. Telefonu baglayınca kilit simgesi geliyor sonra hata veriyor @skynet

Dostum driverları kontrol et hiç olmadı aygıtı kaldır yönet ten tekrar bağla

marslin

marslin

Üye
Not2: Eğer SDK'daki araçlardan birinde "IpOverUsbSvc" hatası alıyorsanız ve bilgisayarınızı zaten yeniden başlattıysanız, telefonunuzu başka bir USB'ye bağlayarak telefonunuzun driverlarını yeniden yüklenmesini veya Windows Update'in söz konusu driverları indirmesini sağlayın. bu hatayı alıyorum ama nasıl düzelticem yani birşey anlamadım bu cümleden :D

skynet

Üye

Ben artık başkuşu kullanmıyorum :) SDK işimi görüyor :D

skynet

Üye
bu ikinci yöntemi kullanarak mı yaptın dostum sen :D

Yok ben daha önce baykuşla unlock yapmıştım ama bir ara hata vermeye başlamıştı bende ilk yöntem olan SDK ile yüklüyorum artık :)
Normalde ilk yöntemle 2 hakkın oluyordu ama artık 10 hakkın oluyor :)

ErenMSC

Üye
Bende Normal SDK ile unlock yaptım :)

marslin

marslin

Üye
beyler az yardım etseniz olur mu yav :D bende şimdi windows 8.1 öz izleme var ondan dolayı mı olmuyor . iki yöntemlede yapamıyorum maalesef

tw verebilirim yapıcak olursa :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yok ben daha önce baykuşla unlock yapmıştım ama bir ara hata vermeye başlamıştı bende ilk yöntem olan SDK ile yüklüyorum artık :)
Normalde ilk yöntemle 2 hakkın oluyordu ama artık 10 hakkın oluyor :)

Sdk ile nasıl oluyor

marslin

marslin

Üye
ben şimdi bu hatayı alıyorum IpOverUsbSvc pc yi yenden başlattım yine düzelmedi telefona format mı atmam gerekiyor şimdi

Üst Alt