Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

mtoyanik

mtoyanik

Üye
düzeltmeyi unutmuşum , garanti dışı kalır, fakat zaten unregister seçeneği var yani herşey unutturan bi tuş onun için sorun çıkmaz dedim :)

yani bu işlemi yaparsak garanti dışı kalma diye birşey yok mu ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
yani bu işlemi yaparsak garanti dışı kalma diye birşey yok mu ?

kardeşim bu yöntem yasal birşey bence garanti dışına çıkmaz ha çıktı diyelim bir sorunun olursa unregister yap gönder :) arkadaş ss de atmış bak

mtoyanik

mtoyanik

Üye
kardeşim bu yöntem yasal birşey bence garanti dışına çıkmaz ha çıktı diyelim bir sorunun olursa unregister yap gönder :) arkadaş ss de atmış bak
unregister nasıl yapılıyor peki ?
kusura bakmayın yeni takip ediyorum konuyu belki daha önce konuşuldu bunlar.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
unregister nasıl yapılıyor peki ?
kusura bakmayın yeni takip ediyorum konuyu belki daha önce konuşuldu bunlar.

ilk sayfada Bi adımda register butonuna basıyoruz ya unlock olunca o butonun yerinde unregister yazıyor tek tıkla işlem tamam

mtoyanik

mtoyanik

Üye
ilk sayfada Bi adımda register butonuna basıyoruz ya unlock olunca o butonun yerinde unregister yazıyor tek tıkla işlem tamam
peki oyunları yükledikten sonra unregister yapabiliyoruz herhalde :spr

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar bu arada telefonu ayarlardan sıfırladım ve unregister olarak gözüküyor. Soranlar için :)

gurmer21

Üye
merhaba

app deployment veya wp power tools uygulamaları ile telefona en fazla 2 xap atabiliyoruz.2 den fazla atmak için bir önce attığımızı silmemiz gerekiyor.Bunun başka biryolu yokmudur arkadaşlar?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende win 7 var yukardakı hiç bişeyi yuklemeyedım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
merhaba

app deployment veya wp power tools uygulamaları ile telefona en fazla 2 xap atabiliyoruz.2 den fazla atmak için bir önce attığımızı silmemiz gerekiyor.Bunun başka biryolu yokmudur arkadaşlar?
ben denedim şuan benim telde 3 tane app studio ile yapılan .xap dosyası va çalışıyor onlarda siz tam olarak bundan mı bahsediyorsunuz

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
sınır 2 beyler başka çare yok :(

buyar_207

Üye
Arkadaslar unlock derken sim kilidi kaldırmak mi oluyor?

buyar_207

Üye
Eyvallah kardeşim

gurmer21

Üye
ben denedim şuan benim telde 3 tane app studio ile yapılan .xap dosyası va çalışıyor onlarda siz tam olarak bundan mı bahsediyorsunuz
evet aslında 2 den fazla oyun atma yollarını arıyorum.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
unlock yapan arkadaşlar miami güncellemesi olmuş versiyonunu bu siteden indirebilirsiniz , sıfır kasma var, ortada optimize edicek bitek facebook bağlantısı var başkada bir sorun yok

• Beğen
Tepkiler: skynet
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler @gaag

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye