csH Üye şöyle bi hata alıyorum sadece subway ve temple run ı yükleyebildim kuran arkadaşlar başka oyun yüklemeyi deneyebilirler mi? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şöyle bi hata alıyorum sadece subway ve temple run ı yükleyebildim kuran arkadaşlar başka oyun yüklemeyi deneyebilirler mi? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ademoz05 Üye papakudioflu' Alıntı: o sorun glance screen hatası ve black'ten sonra düzeltildi. Genişletmek için tıkla ... aa ben de nadiren de olsa oluyordu o sorun. Düzeltilmesi iyi olmuş arkadaşlar bu arada birileri Nokia beamer i da deneyebilir mi lütfen
papakudioflu' Alıntı: o sorun glance screen hatası ve black'ten sonra düzeltildi. Genişletmek için tıkla ... aa ben de nadiren de olsa oluyordu o sorun. Düzeltilmesi iyi olmuş arkadaşlar bu arada birileri Nokia beamer i da deneyebilir mi lütfen
bulutsuzgece Üye sagokolosago' Alıntı: şöyle bi hata alıyorum sadece subway ve temple run ı yükleyebildim kuran arkadaşlar başka oyun yüklemeyi deneyebilirler mi? Genişletmek için tıkla ... Eğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin
sagokolosago' Alıntı: şöyle bi hata alıyorum sadece subway ve temple run ı yükleyebildim kuran arkadaşlar başka oyun yüklemeyi deneyebilirler mi? Genişletmek için tıkla ... Eğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin
Rıza Soylu Üye bulutsuzgece' Alıntı: Eğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin Genişletmek için tıkla ... Oyun yükleme sınırı var mı?
bulutsuzgece' Alıntı: Eğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin Genişletmek için tıkla ... Oyun yükleme sınırı var mı?
csH Üye bulutsuzgece' Alıntı: Eğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin Genişletmek için tıkla ... hayır 8.1 pro kullanıyorum temple run ı kaldırıp tekrar yükledim onu yüklerken sorun çıkmıyor başka bir xap yüklemeye çalıştığımda hata veriyor
bulutsuzgece' Alıntı: Eğer Windows 7'de deniyorsanız, bu konunun ilk sayfasına dönüp konu altındaki Windows 7 bölümünü ve altındaki notları bir gözden geçirin Genişletmek için tıkla ... hayır 8.1 pro kullanıyorum temple run ı kaldırıp tekrar yükledim onu yüklerken sorun çıkmıyor başka bir xap yüklemeye çalıştığımda hata veriyor
Heimdalll Üye atil2a' Alıntı: yönetici olarak çalıştır seçeneği yok mu sağ tıkta Genişletmek için tıkla ... var ama hata veriyor y,nede
atil2a' Alıntı: yönetici olarak çalıştır seçeneği yok mu sağ tıkta Genişletmek için tıkla ... var ama hata veriyor y,nede
Dexter Morgan Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Oyun yükleme sınırı var mı? Genişletmek için tıkla ... 2 yada 3 olması laızm
beats Üye gaag' Alıntı: var ama hata veriyor y,nede Genişletmek için tıkla ... güvenlik duvarı açıksa kapatın
Rıza Soylu Üye Gregor Mendel' Alıntı: 2 yada 3 olması laızm Genişletmek için tıkla ... Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ?
Gregor Mendel' Alıntı: 2 yada 3 olması laızm Genişletmek için tıkla ... Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ?
Dexter Morgan Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ? Genişletmek için tıkla ... galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum denediklerim survialcraft into the darknest
Kaspersky Lab.' Alıntı: Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ? Genişletmek için tıkla ... galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum denediklerim survialcraft into the darknest
bulutsuzgece Üye Gregor Mendel' Alıntı: 2 yada 3 olması laızm Genişletmek için tıkla ... Kaspersky Lab.' Alıntı: Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ? Genişletmek için tıkla ... Developer unlockta yükleme sınırı 10 civarında diye hatırlıyorum. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim)
Gregor Mendel' Alıntı: 2 yada 3 olması laızm Genişletmek için tıkla ... Kaspersky Lab.' Alıntı: Peki yüklediğimiz oyunu silince hakkımız tekrar geliyormu ? Genişletmek için tıkla ... Developer unlockta yükleme sınırı 10 civarında diye hatırlıyorum. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim)
Rıza Soylu Üye Gregor Mendel' Alıntı: galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum denediklerim survialcraft into the darknest Genişletmek için tıkla ... Evet öyle bende denedim.
Gregor Mendel' Alıntı: galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum denediklerim survialcraft into the darknest Genişletmek için tıkla ... Evet öyle bende denedim.
Dexter Morgan Üye bulutsuzgece' Alıntı: Developer unlockta yükleme sınırı 10 civarında diye hatırlıyorum. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim) Genişletmek için tıkla ... bence hafızan yettiği kadar angry birds go ile real racing 2yi deneyeceğim iniyor suanangry birds go yuklenmedi galiba xap hatalı sağlam bulabilen varmı?
bulutsuzgece' Alıntı: Developer unlockta yükleme sınırı 10 civarında diye hatırlıyorum. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim) Genişletmek için tıkla ... bence hafızan yettiği kadar angry birds go ile real racing 2yi deneyeceğim iniyor suanangry birds go yuklenmedi galiba xap hatalı sağlam bulabilen varmı?
yasiiin97 Üye Power tools'u yüklerken visual studio hatası aldım. Ne yapabilirim bu hata için. Son düzenleme: 12 Ocak 2014
csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum denediklerim survialcraft into the darknest Genişletmek için tıkla ... xap ları nerden buldun benim bulduklarım hatalı
Gregor Mendel' Alıntı: galiba geliyor mesela suan 2 oyun yukledim tekini sildim baska yukluyorum denediklerim survialcraft into the darknest Genişletmek için tıkla ... xap ları nerden buldun benim bulduklarım hatalı
Dexter Morgan Üye real racing iniyor assasins creed deneyeceğim sagokolosago' Alıntı: xap ları nerden buldun benim bulduklarım hatalı Genişletmek için tıkla ... hocam gameswpphone.com da var ama angry birds çalışmıyor ayrıca Splinter_Cell de deneyeceğim
real racing iniyor assasins creed deneyeceğim sagokolosago' Alıntı: xap ları nerden buldun benim bulduklarım hatalı Genişletmek için tıkla ... hocam gameswpphone.com da var ama angry birds çalışmıyor ayrıca Splinter_Cell de deneyeceğim