Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

ben şimdi şifremi değiştiğim için o program çalışmıor diye düşünüyorum o program üstünden çıkış yap deyip tekrar giremiyor muyuz? Çünkü Çin programında hala unlock gözüküyor oyunu yükleye basıyorum bekliyor ve kırmızı Çince yazılar çıkıyor

byibo

Üye
program çalışıyor ama ilk yaptığın etap yanılmıyorsam 2 adet olan yöntemi denemişsin o yüzden çin programı yüklemiyordur ayrıca çin programından çhesaptan çıkma yok diye biliyorum ancak minisdk 8 ordan dediğim yöntemle çıkış yapıp sonra çin programıyla unlock yapmalısın

Tepkiler: DenizhaNq
ben Çin programıyla yaptım zaten hiç sdk ile yapmadım ama ikinci yöntemi deneyeyim

byibo

Üye
ben Çin programıyla yaptım zaten hiç sdk ile yapmadım ama ikinci yöntemi deneyeyim
dene arkadaşım olumlu sonuç alıcağından eminim çünkü ben böyle yapıyorum yani telefonuna format atmak istemiyorsan minisdk 8 liteyi kurup deneyebilirsin bu yolla unregisterion yapıp yeniden çin programıyla unlock yapabilirsin

şöyle bir hata verdi ama?

devam ettim power tools yüklenmiyor şu hatayı veriyor

Son düzenleme:

byibo

Üye

şöyle bir hata verdi ama?

devam ettim power tools yüklenmiyor şu hatayı veriyor

bak @DenizhaNq kardeşim bunları aynen denildiği gibi uygula

Ecnyz123

Üye

Arkadaşlar böyle bir problem var neden olabilir kilit ekranı vb açık internete de bağlı evimde bilgisayarım arızalı olduğu için cafe de yapmaya çalışıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

telefonda tanımlı mail hesabını ve şifreni girmen gerek

Ecnyz123

Üye
Girebiliceğim bir ekran çıkmıyor girmem gerekiyorsa da nasıl girebilirim durum budur biraz daha açıklayıcı bir şeyler söyleyebilirsen sevinirim teşekkürler.

byibo

Üye
Girebiliceğim bir ekran çıkmıyor girmem gerekiyorsa da nasıl girebilirim durum budur biraz daha açıklayıcı bir şeyler söyleyebilirsen sevinirim teşekkürler.
çin programın çalışabilmesi için usb driwerlerin yüklenmesi şart bunuda msndk8 lite ve driwer sürücünü yüklemen gerekir

Ecnyz123

Üye
çin programın çalışabilmesi için usb driwerlerin yüklenmesi şart bunuda msndk8 lite ve driwer sürücünü yüklemen gerekir
İlgilendiğiniz için teşekkürler şimdide wp powertools visual studio.7.1 interop diye bir hata var onu nasıl halledebilirim

Son düzenleme:

byibo

Üye
İlgilendiğiniz için teşekkürler şimdide wp powertools visual studio.7.1 interop diye bir hata var onu nasıl halledebilirim
denetim masası program ekle kaldır windows phone 7.1 sdk yazan yeri kaldır sorun düzelebilir

zaakaan

Üye

Arkadaşlar şimdi indirme bitince hangisine tıklayacağız bu tuşların programın oyunu telefona aktarması için?

Ecnyz123

Üye
kendisi kurucak program

Tepkiler: zaakaan
    Konu Sahibi
Konuya ilgi artmış,Linklerde problem olduğunu duydum eğer sıkıntı varsa yenileyelim

zaakaan

Üye

Yükleme tamamlandıktan sonra böyle bir hata çıkıyor ve telefona aktarmıyor oyunu, nasıl çözebilirim bu sorunu?

Ecnyz123

Üye
Büyük ihtimal xap dosyasından kaynaklanıyor programdaki xap lar ne kadar guncel bilemiyorum wp powertools programina yonel

zaakaan

Üye
Power Tools ile yaptım fakat Modern Combat 5'i yüklüyorum mesela oyun içinde sürüm güncel olmasına rağmen beni güncelleme için mağazaya yönlendiriyor. Bende sildim, bıraktım uğraşmayı. Kalsın en iyisi

Ecnyz123

Üye
Telefon 1gb ram olmadığı için uğraşıyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar bu nedir şimdi? çin programının yükleyicisi ile kurmaya çalışıyorum xap

byibo

Üye
sorun ne anlamadım arkadaşım oyun yüksek mb olduğundan telefona yüklenmesi birkaç dakika sürer