tamamdır ben o kısmı yaptım ama bu seferde işlemin sonunda kırmızı çarpı şekli çıkıyo bu arada telefonumu wp 8.1 e güncelledim ondanmıdır acaba usb sürücüleri okuyor. yardımmmmmm
tamamdır ben o kısmı yaptım ama bu seferde işlemin sonunda kırmızı çarpı şekli çıkıyo bu arada telefonumu wp 8.1 e güncelledim ondanmıdır acaba usb sürücüleri okuyor. yardımmmmmm
telefonunu bilgisayara takıp baykuş programını açtığın zaman mavi unlock yazan yere tıkladığınızda telefonun tuş kilidi açın yoksa görmüyor telefonu program
telefonunu bilgisayara takıp baykuş programını açtığın zaman mavi unlock yazan yere tıkladığınızda telefonun tuş kilidi açın yoksa görmüyor telefonu program
Arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin ben bu işlemi yapmak istiyorum ama 1. yöntem win xp veya 7'de çalışıyormu? xp daha rahat olur win 7'de bulabilirim amaVede bu işin geri dönüşü varmı?Oyunları nerden yükleyeceğim?
Arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin ben bu işlemi yapmak istiyorum ama 1. yöntem win xp veya 7'de çalışıyormu? xp daha rahat olur win 7'de bulabilirim ama
Vede bu işin geri dönüşü varmı? Oyunları nerden yükleyeceğim?
XP için yöntem 1'i deneyeceğim ama pc telefonu tanımıyor nasıl çözebilirim?
2- yaptıktan sonra oyunları nasıl atacağım
3- yapmak kaç dakika sürüyor. program setup yaptım unlock ne kadar sürüyor
Telefonum unlock halde Lumia 620 Telefonuma gta yüklemek istiyorum fakat eskisi gibi atma sorunu var mı ? deneyen biri veya bilen biri söylesin ona göre yükleyeceğim
Telefonum unlock halde Lumia 620 Telefonuma gta yüklemek istiyorum fakat eskisi gibi atma sorunu var mı ? deneyen biri veya bilen biri söylesin ona göre yükleyeceğim
Bayım eğer unlock ise ve gta'nın yükleme ekranından atıyorsa diğer xap dosyalarını deneyiniz. Eğer indirme ekranı geliyorsa şarjdan ve internetten kesinti yapmayın "internete bağlanmadı gibi uyarılar felan alırsanız öyle kalsın o zaten inecektir." Bayağı sabır gerektiren iş kolay gelsin
yüklemede bir sorunum yok kardeş oyun açıldıktan sonra atma yapıyordu şimdi de yapıyor mu onu merak ediyorum atma sorunu yoksa bi link at indireyim kardeş İNŞALLAH çalışır