Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Benim dükkandaki pc xp 0 kasması var orda deneyince haber veririm hocam bu arada link için sağol hocam

2. Yöntemin olmayacağını biliyorumda şu powertoolstan oyun yüklenir mi acaba xpde 1. Yöntem için orda sorun olur diye düşünüyorum

Konu Sahibi
Tam olarak çekmedi desteğini hindistanda mıydı nerdeydi bankalar hala xp kullanıyordu orda destek var hala çektiysede yeni çekmiştir desteğini üzerinden

hamza29

Üye

dostuum çinçe uygulama sade nokia için galiba htc yi tanımıyor driverlar falan hep yüklü

Gider gitmez denicem kardeşim Ne zaman gideriz belli değil ama 3.30 a kesin gideriz

Bende xp yüklü bana tüm gerekli uygulamaları unlock işlemi için felan hepsini verin hallediyim hemen şimdi hem bana yararı olur İNŞALLAH hemde size

flamed45

Üye
beyler wp power toolsdan uygulamaları sd karta yükleme gibi bir şansımız var mı ?

Benim xpde nedense olmadı çince bişeyler yazıyodu O çince şeylerin içinde de Windows 7 / Windows 8 yazıyordu sadece W7 ve w8 oluyor sanırım

Tepkiler: Lumia6yüz20
Tam düşündüğüm gibi xp olanlar windows 7 yüklesinler yada 8 çünkü xp kamera olarak okuyor telefonu ve program okumadı malesef telefonu o yüzden xp hakkında konuşmamıza kilit

hayır kamera olarak okumuyor!
Hayır ben denedim kamera olarak okuyor resim atabilirim ama bu forumda atılmıyo galiba.program açıldı ve bekledim % 0.0 olarak kaldı videoda kapatmıstı kapattım ve mavi tusa bascaktım mavi tus yoktu hani bi telefon resmi varya usb li ha işşte bende o usb takılmamıs olarak gösteriyordu bilgisayarıma girin ve xp kullananlar kamera olarak bulabilirsiniz

Cihazı okumuyor kardeş sorun orda
Git Yaz ki Nokia lumia flashlama ozaman xp ile olmayacağı yazar ordada kamera okuyor xp diye söylüyolar. Baktım ben şuan kamera olarak gözüküyor sadece resimler çıktı

Program açıldı ama kenarında hata olarak windows7 ve Windows 8 yazıyordu