Ne bu kilit falan arkadaşlar?Düne kadar niye subway niye temple gelmedi diyordunuz.Alın size yükleyin işte.Konu kilitlemenin peşindesiniz.Bırakın modlar karar versin.
Tamam çok sevdiysen kalsın konu forum kurallarını hatırlattık ve Özgür abi ile bu konuyu açma hakkında konuştum. Bu konu açılmadan önce ok moderatörler bilir işlerini.
Tamam çok sevdiysen kalsın konu forum kurallarını hatırlattık ve Özgür abi ile bu konuyu açma hakkında konuştum. Bu konu açılmadan önce ok moderatörler bilir işlerini.
2008den be burdayım buranın eskilerinden sayılırım.Bir bildiğim var ki konuyu açtım.Kilitlensin zaten önemli olan bilgiyi paylaşmak sen bildiğin halde paylaşmamışsın ve bunları yüzümüze vuruyorsun ?
2008den be burdayım buranın eskilerinden sayılırım.Bir bildiğim var ki konuyu açtım.Kilitlensin zaten önemli olan bilgiyi paylaşmak sen bildiğin halde paylaşmamışsın ve bunları yüzümüze vuruyorsun ?
1- Orada paylaşılan forumda ki bir yazı haber yazısı değil.
2- Bu haber sadece orada değil çok iyi bilinen başka bir forumda daha paylaşıldı.
3- Eğer konuyu açan arkadaş esas kişiden izin aldıysa herhangi bir "forum" yazısı paylaşılamaz bilginlendirme için kullanılamaz diye bir yazı okumadım ben.
Bu bir kullanıcı tarafından forumda paylaşılan bir yazıdır "HABER" değildir.