Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Bu konu 100 sayfa olur. Sonra Derdi dersiniz

Konu Sahibi
34 sayfa oldu gençler biraz sakin olalım

sırf bunun için 8.1 yükledim pcye

amazing spiderman denedim çalışıyor ama grafikleri berbat
dungeon hunter 4 denedim çalışmadı

Moliplayer Pro bulursanız çok makbule geçer internette gördüklerim olmuyor.

the amazing spiderman grafikler kötümü bana öyle geldi arada birde oyundan atıyor modern combat 4 yükleyeceğim şimdi o nasıl bakalım l620

bağlantı sorunu yaşayanlar için paylaştığınız dosyada microsoftun usb driver için verdiği programı indirdim sıkıştırılmış klasör olarak indi içinde 2 tane dosya var ne yapacağız?

Birde şey file manager bulan var mı daha doğrusu blup da çalıştıran şöyle bir dosya yöneticisi iyi olurdu.Halo Spartan çalışmıyor boşuna indirmeyin her sitedeki hatalı.Tek isteğim file manager ile moliplayer pro var mı bilgisi olan ?

bağlantı sorunu yaşayanlar için paylaştığınız dosyada microsoftun usb driver için verdiği programı indirdim sıkıştırılmış klasör olarak indi içinde 2 tane dosya var ne yapacağız?

hocam sitelerdeki moli çalışmıyor file manageri bilemem

aaeerr

Üye
WP Power Tools'u açmak istediğimde neden "Uygulama yüklenemedi. Uygulama satıcısına başvurun" diyor ?

stordaki xap leri deniyen oldu mu oradakiler çalışıyor mu ?

File manager hakkında bilgi sahibi olan var mI?

anlamadım :/ nasıl yapıyoruz bunu

konu mesaj sayısı olarak black konusunu geçti ama gösterim daha düşük gerçi benim bile konuda 90-95 mesajım var