Rıza Soylu
Üye
power tools telefonu görmüyor.
1.si pc'deki 4 usb girişinde de denedim ama yok hep IpOverUsbSvc uyarı veriyor
2.si ise arkadaşın da deği gibi power tools hata veriyor bilmem ney ney uyumlu değil diye
1.si pc'deki 4 usb girişinde de denedim ama yok hep IpOverUsbSvc uyarı veriyor
2.si ise arkadaşın da deği gibi power tools hata veriyor bilmem ney ney uyumlu değil diye
ekran açık olduğu halde tanımıyor. Bilgisayarınızda hangi visual studio sürümü yüklüIpOverUsbSvc hatası için windows update'den winusb device'yi güncellemeniz lazım. Güncellemeden sonra hata gidiyor.telefonun ekranını açık tutun büyük ihtimal çözzülür sorun
power tools ekledim ilk mesajda onu deneyin büyük ihtimal olur ıpover hatasınıda @bulutsuzgece eklemişti sanırım ilk mesaja
visual studio yuklemedim .lite sdk yı kurdum . sonra power tools yüklenmedi .internetten dosyalarını buldum onu indirip çalıştırdım .şu an sorunsuz çalışıyorekran açık olduğu halde tanımıyor. Bilgisayarınızda hangi visual studio sürümü yüklü
ekran açık olduğu halde tanımıyor. Bilgisayarınızda hangi visual studio sürümü yüklüIpOverUsbSvc hatası için windows update'den winusb device'yi güncellemeniz lazım. Güncellemeden sonra hata gidiyor.
ekran açık olduğu halde tanımıyor. Bilgisayarınızda hangi visual studio sürümü yüklüIpOverUsbSvc hatası için windows update'den winusb device'yi güncellemeniz lazım. Güncellemeden sonra hata gidiyor.
galiba parayla yapılan unlockda 10 uygulama bizim yaptığımızda 2 uygulama yükleniyor diyorArkadaşlar bir yabancı sitede şu cümleyi gördüm 10 uygulama ile ilgili çevirir misiniz ?
Cümle şu:
"With the App Studio release Microsoft has also introduced a great news for developers: now you’ll be able to unlock a Windows Phone device even without a paid developer account. The difference is that you’ll be limited to unlock just 1 phone and to side load up to 2 apps, while regular developers will continue to be able to unlock up to 3 phones and to side load up to 10 apps."
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
galiba parayla yapılan unlockda 10 uygulama bizim yaptığımızda 2 uygulama yükleniyor diyor
@bulutsuzgece
telefon unlock şuan ama ilk mesajdaki power tools'u da denedim normalini de denedim ikiside telefonu tanımadıvisual studio yuklemedim .lite sdk yı kurdum . sonra power tools yüklenmedi .internetten dosyalarını buldum onu indirip çalıştırdım .şu an sorunsuz çalışıyor
@skynet bendede bu hatayı verdi kapatıp açtım pcyi tekrar girdim developer a baktığımda cihaz unlock olmuştu
ilk mesajda verdiğim power toolsu deneseniz bi ?
telefon unlock şuan ama ilk mesajdaki power tools'u da denedim normalini de denedim ikiside telefonu tanımadı
Sdk yı kaldırıp tekrar kurayım dedim ve hata çıktı bunun anlamı nedir
zaten silip silip tekrar yüklüyoruzarkadaşlar wp power tools programı bildiğiniz gibi kayıt ediyor yüklediğiniz uygulamaları. Hafızadan yüklediğiniz uygulamaları silerek tekrar yükleme yapılabiliyor en azından benim gördüğüm bu yöndeydi, emin olmamakla birlikte akşama kadar teyit edip net bir yazı yazıcam.
aynı sorun bendede var sdk yı kuramıyorumSdk yı kaldırıp tekrar kurayım dedim ve hata çıktı bunun anlamı nedir
hadi yazaten silip silip tekrar yüklüyoruz
aynı sorun bendede var sdk yı kuramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?