Tavsiye Windows Phone Hava Durumu Uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

hafeyu

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Hava Durumu Uygulamaları
Bing hava durumu ile Microsoft weather arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlıdır.

Yönetici tarafından düzenlendi:

dücane

dücane

Üye
Kardesim bence en kullanislisi Bing weather, gayet basarili bir uygulama. Fakat ücretli bir uygulama istiyorsan, Amazaing Weather HD´yi kullanmani tavsiye ederim. Ben sahsen kullaniyorum, ve tabiri caiz ise bayildim...

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: hafeyu
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bing weatheri kullanıyorum gayet memnunum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar konunun kapatılıp kapatılmayacağına bizler karar veririz.
Gereksiz, yanlış, saçma, alıntı ya da forum kurallarına aykırı konular açıldığında yönetim olarak müdahil oluyoruz.
Korkarım bu sefer sırıtmaları iade etmek zorunda kalacağız.

Arkadaşımız kibarca ve basitçe bir soru sormuş.
Kaldı ki bir hususu bilmemek ya da yanlış yerde konu açmak ayıp değil.
Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Konuyu açan arkadaşımız, WP sistemi hakkında bilgi veya sorundan ziyade iki uygulama arasında hangisini tercih etmesi gerektiğine dair tavsiyeleri almak istemiş.
Uygulamaları kullanan ya da haklarında bilgisi olan arkadaşlar gerekli cevapları vererek tavsiyelerini iletebilirler.

• Beğen
Tepkiler: n000k
turbocore35

turbocore35

Üye
şimdi ben soyleyim en iyi hangisi konuyu kapatı kim dedi ya alla alla ben demedim valla :D

bing weather kullanıyorum o daha iyi hemde türkçe hemde saatliğe kadar gösteriyor cnm kardeşim

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Microsoft weather'ı ilk kez duyuyorum galiba :D ama ben the weather channel uygulamasını aylardır kullanıyorum gayetde hoşuma gidiyor onuda önerebilirim sana :)

luckysleven

luckysleven

Üye
bing iyidir .. ama htc hub candır : )

Üst Alt