Windows Phone Facebook uygulaması yeni güncelleme performans arttırımı sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone Facebook uygulaması yeni güncelleme performans arttırımı sunuyor
Mobil platform geliştikçe insanlar son dönemde gözde olan sosyal ağlara da çoğunlukla akıllı telefon ya da tabletleri üzerinden bağlanmaya başladılar. Akıllı telefon ve tabletler gerek ekran büyüklükleri gerekse dokunmatik ekranları sebepleri ile özel uygulamalar daha kolay ve hızlı bir kullanım sunuyorlar.

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook da mobil platform için uygulama sunan siteler arasında. Facebook iOS ve Android için kendi geliştirdiği Facebook uygulamasını sunarken, Windows Phone platformu için Facebook uygulaması ise Microsoft tarafından sunuluyor.

Son dönemde kullanıcılar tarafından özellikle yavaşlığı konusunda eleştiri alan Facebook Windows Phone güncellemesi için Microsoft yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile özellikle performans arttırımı hedeflenmiş. Windows Phone Facebook uygulamasına [URL="http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/facebook/82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e]BURADAN[/URL] ulaşabilirsiniz.

Not: Yeni güncelleme ile performans arttırımı, ve diğer önemli iyileştirmeler Windows Phone 8 sürümü için geçerlidir.
[URL="http://www.maxicep.com/portal/windows-phone-facebook-uygulamasi-yeni-guncelleme-performans-arttirimi-sunuyor.html]MAXİCEP[/URL]

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
abi güncelleme yokki ya lumia 920 kullanıyorum bu haber anasayfa da çıktı çıkalı 50 kez baktım yok güncelleme mevcut sürüm numarası 4.1.0.0 olanı kullanıyorum. yeni sürüm no kaç?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben yaptım ama surum numarasına bakmadım.

komando04

komando04

Üye
Teşekkürler abi şimdi bakıyorum

korsan638

korsan638

Üye
haber icin tskler.. Bu arada wp. 7.5 icinde yayinlanir mi acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp7.5 için büyük ihtimalle önümüzdeki ay wp7.8 güncellemesine uygun olarak yayınlanır.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
abi sürüm no suna bakarmısın acaba? bende hala güncelleme görünmüyor :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben haberde Ali Kemal'in verdiği linkten girdim.
"Güncelle" yazısı çıktı. Herhangi bir sıkıntı yok.
Teşekkürler dostum ;)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
surum kodu 4.1.0.0

nanotex

nanotex

Üye
Bence facebook un kendisi uygulama yapması gerek. Microsoft bu işten pek anlamıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bana dun geldi guncelledim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
abi güncelleme yokki ya lumia 920 kullanıyorum bu haber anasayfa da çıktı çıkalı 50 kez baktım yok güncelleme mevcut sürüm numarası 4.1.0.0 olanı kullanıyorum. yeni sürüm no kaç?
Güncelleme geleli 1 hafta olmuştu. Yani sizin güncel.

n000k

n000k

Üye
Bende daha once kaldirmistim 3 gun once tekrar yükledim.ama nedense bugün fark ettim baya hızlı olduğunu.ve bildirimler anında geliyor tele.baya iyileştirme yapılmış..
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

komando04

komando04

Üye
bende 15inde yükledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt