Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

sezrar

Üye
Arkadaşlar random olarak görüntüsüz konuşma yapabileceğimiz bir uygulama var mı benim sene sonuna kadar İngilizcemi geliştirmem lazım bunun tek yolu canlı bir insanla konuşmak. Bu tarz bir şey var mı mağazada? Teşekkürler

serinaga

Üye

Viber, MobileVoip, Reptel, Cheap International vs. uygulamaları kullanabilirsiniz, ancak random özellikleri var mı bilmiyorum ...

funnel

Üye
Para vererek aldığım tek oyun
Mythdefense (link vermeme sistem izin vermiyor)
Özellikle Age of Empires tarzı strateji oyunlarını sevenlere tavsiye ederim.

PureFood

Üye
Mağazada belki birden çok fal oyunu olabilir, ancak benim payalaşacağımda grafikler ve sesle çok güzel, oyun 'hadi bir el daha oynayayım bari' etkisi yapıyor. Deneyin derim.

nanotex

Üye
Arkadaşlar bu orijinal antutu benchmark uygulaması mı? Bana çok dandik geldi

ÖEY

Üye
Arkadaşlar ortam seslerini kayıt yapan bir uygulama var mı? Ben bulamadım da

ÖEY

Üye
Yahu o kadar recorder yazdım saçma sapan şeyler çıktı Neyse sağ ol

ÖEY

Üye
Nasıl bir şey istiyorsun
Sanırım bana sordun onu Ya uykum da konuştuğumu söylüyorlar da ben de hiç inanmadım O yüzden bir ses kayıt uygulamasını sabaha kadar açık bırakacam, bakalım konuşuyor muyum konuşmuyor muyum

Sanırım bana sordun onu Ya uykum da konuştuğumu söylüyorlar da ben de hiç inanmadım O yüzden bir ses kayıt uygulamasını sabaha kadar açık bırakacam, bakalım konuşuyor muyum konuşmuyor muyum
İyiymiş.

Şimdilik öyle çok iyi bir uygulama yok, fakat kendi kullandığım yinede işini görebilecek bir uygulama paylaşayım.

Modern combat 4 iyi oyuna benziyor yorumlarda iyi 15 TL en azından deneme sürümüne bakıp karar veririsiniz ben henüz bakamadım bir hayli büyük 1000 mb sanıyorum

- - - Eklendi - - -

Ya birde mağazaya YKB mobil şb düşmüş ama L920 de çalışmıyor haberiniz olsun hatta onun yüzünden şifrem faln bloke oldu bayağı uğraştım

papakudioflu

Emekli Yönetici

Fotball manager yada top eleven ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

Arkadaşlar Whatsapp uygulaması artık kullanılabilir gibi mi?

Reset, donma gibi problemler yapıyor mu?

Eyvallah abi heryerde sordum ama arkadaşlar artık kusuruma bakmasınlar