Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

sezrar

Üye
camera 360 kadar muhteşem bir uygulama görmedim, sadece fotoğraf çekiyorum artık. Resmen çıldırdım evdeki kedilerin peşinden koşturuyorum uygulamayı kullanayım diye. Facebooku açıcam sırf bunun için.

PureFood

Üye
: Ana menüde "Para Durumu" şeklindeki seçeneği "Sikke Durumu" diye çevirmişler , ne güldük yaaaa, buda benzer bir şey olmuş

Hahahaha o daha da iyiymiş keşke bende görseydim yav

- - - Eklendi - - -

çılgın derken aklını yitirmiş anlamında söylemiş olamam bence,her ne ise,

Oyun güzelmiş amantelefon beni oyundan atıyor 5 dakika sonra. Böyle olunca moralim çok bozuluyor telefonu fırlatasım geliyor.

Aa, ilginç. Bende aylarca kaldı telefonumda hiçbir şey yoktu. İlginç.

- - - Eklendi - - -

Bu arada tam ben bu satırları yazarken, geliştirici dil dosyalarını göndermiş bana.
Ben şuna bi el atayım.
Vira bismillah

Adam gibi çevrilmiş hali yakında mağazada diyebiliriz şimdiden

Off olay budur dostum hadi bakalım

Konu Sahibi

Kolay gelsin, yardıma ihtiyacın olursa buralardayım.

Off olay budur dostum hadi bakalım

Evet çeviri bitti. Geliştiriciye geri gönderdim.
Eminim yakında güncelleyecektir.

Bu arada dil dosyasını 2 kere çevirmek zorunda kaldım.
O kadar uğraşıp bitirmiştim, kaydettiğimde nedense bütün içerik silinmiş.
O kadar emek boşa gitti, Sil baştan bir daha çevirmek zorunda kaldım.

BarQR scan kullanıcıları bu uygulamayı önerirler mi?

Veya önerebileceğiniz alternatif bir uygulama var mı?

Konu Sahibi

Güzel bir uygulama ama kameradan taramada sıkıntı vardı sanırım.
Bu konuda geliştiricilere ulaşmıştım, gerekli çalışmayı yapacaklarını söylemişlerdi ama henüz bir güncelleme gelmedi sanırım.
Resim okumada çok başarılı ama kameradan tararken uygulamadan atıyor bildiğim kadarıyla.

O yüzden şimdilik alternatif uygulamalar kullanabilirsin.

Eline emeğine sağlık Özgür.

Tepkiler: bulutsuzgece

PureFood

Üye

Bar qr tarayıcı programının diğerlerine göre şöyle bir artısı var; qr kodu resim formatında ise, indirip programa yüklediğinde direk tanıyor. Ama kamerayla kod okuyamıyorum ne yaptıysam.

anladım.O halde Nokia QR mı tavsiye ediyorsunuz?

Bir de bu var kullanan var mı?

Bar qr tarayıcı programının diğerlerine göre şöyle bir artısı var; qr kodu resim formatında ise, indirip programa yüklediğinde direk tanıyor. Ama kamerayla kod okuyamıyorum ne yaptıysam.
kaydedilmiş kod taramayı uc browser bile yapıyor İsmet.

Bana özellikle kamera'dan okuyan uygulama gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

ÖEY

Üye
Ben az önce yazdım ama görmediniz herhalde, Nokia QR o konuda iyidir. Şu ana kadar hiç kameradan QR kodu okuyamadığı olmadı ki çok hızlı geldi bana hemen linki aşağı çıkartıveriyor.

Ben az önce yazdım ama görmediniz herhalde, Nokia QR o konuda iyidir. Şu ana kadar hiç kameradan QR kodu okuyamadığı olmadı ki çok hızlı geldi bana hemen linki aşağı çıkartıveriyor.

Gördüm çok teşekkür ederim hatta hemen inceledim mavili arayüzü çok hoşuma gitti teşekkür ederim

Ancak uygulamanın yorumlarında biraz olumsuz ifadeler görünce belki arkadaşların tavsiye edeceği bir kaç uygulama daha vardır diye soruma devam ettim

Arda mağazada qr kod okuyucu var çok başarılı ve sorunsuz çalışıyor, yorumlara bakma sen. Ama uc browser yüklü ise zaten o bu işlemi yapmakta gayet başarılı

Arda mağazada qr kod okuyucu var çok başarılı ve sorunsuz çalışıyor, yorumlara bakma sen. Ama uc browser yüklü ise zaten o bu işlemi yapmakta gayet başarılı

Bunları buldum şimdi.Gökçen bahsettiğin ikinci uygulama değil mi?

PureFood

Üye

kaydedilmiş kod taramayı uc browser bile yapıyor İsmet.

Hadi ya, o tarayıcıyla pek işim olmadı Gökçen.. Kurdum kaldırdım iki kere. O yüzden doğal bilmemem şimdi surfy indirdim çok kıyak valla. IE'nin tahtı sallanıyor gibi şimdilik

Konu Sahibi

Hadi ya, o tarayıcıyla pek işim olmadı Gökçen.. Kurdum kaldırdım iki kere. O yüzden doğal bilmemem şimdi surfy indirdim çok kıyak valla. IE'nin tahtı sallanıyor gibi şimdilik

Evet Surfy'nin kullanışlılığı gerçekten çok iyi.
Türkçesi düzeltilirse daha hoş olacak
İnşallah geliştiricisi uygulamayı güncellemelerle daha iyi yerlere taşır.

Nokia QR kullanmayı düşünüyorum.Eğer farklı alternatifleri olan kimse yoksa

PureFood

Üye

Ardacım bende öyleydim ama tepede sekmeler gözüküyor o yüzden daha afilli ama son sekmeye gelince geri tuşuna basmadan uygulama kapanmıyor.. İlk zamanlar ie'de yaşadığımız sorun bu.. Sonra ...dan sekme yerini bulduk sorunu çözdük ama bunda öyle bir şey göremedim

- - - Eklendi - - -

Nokia QR kullanmayı düşünüyorum.Eğer farklı alternatifleri olan kimse yoksa

Neo Reader.. 5800da da kullanmıştım. Bir dene. İşinin uzmanı.

- - - Eklendi - - -

Evet Surfy'nin kullanışlılığı gerçekten çok iyi.
Türkçesi düzeltilirse daha hoş olacak
İnşallah geliştiricisi uygulamayı güncellemelerle daha iyi yerlere taşır.

Bekliyoruz Özgür kardeşim