windows phone dosya yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

raga_oktay1980

Üye
    Konu Sahibi
windows phone dosya yöneticisi
kaç zamandır bakıyorum formda bununla ilgili bir şey göremedim dosya yöneticisi varmı?akıllı telefon bu mudur.anlayamadım .windows dedim aldım ama fos çıktı.uygulamalrı nereye yüklediği bile belli değil.hafıza kartını süs olarak kullanıyorum ben sadece mp3 ve video mu atacam arkadaşlar varmı bunun sırrını bilen haber beklıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Öncelikle bu konu ilgili başliklar altinda defalarca paylaşildi. Siz bulamamiş olabilirsiniz. Evet dosya yoneticisi yok. Uygulamalar telefonun dahili hafizasina medya dosyalari ise hafiza kartina yuklenir. Dosya yoneticisi,bildirim merkezi ve baglanti kisayollari onumuzdeki donemde gelicek olan guncellemelerde var olucak. Tabi bu arada sistem unlock edilirse 3.parti uygulama olarak bu istediklerimiz zaten var.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Ali abi bide sistemin unlock edilmesi ne tam olarak anlatırmısın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ali abi bide sistemin unlock edilmesi ne tam olarak anlatırmısın

Kısaca sistemin dışardan (mağaza dışından) uygulama ve oyun yüklenebilir hale gelmesi.
İmzasız uygulama yükleyebilmek için Symbian'da yapılan hackleme işlemi gibi.

toprak_88

Üye
hocam, bende lumia aldım şaka maka yok haa, çok ilginç :) Hadi Windows 8 den klasik başlatı kaldırdınız yerine metro arayüzünü koydunuz da phone 8 de niye dosya yöneticisi yok bu neyin kafası yaa

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
sistem tamamlanmadan piyasaya sürülmüş. eksiklerin giderilmesini bekliyoruz bakalım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt