canumy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yardımcı olabileceksem ben teşekkür ederim. Windows Phone gelişen bir işletim sistemi bende arkadaşlara yardımcı olmak isterim
Windows Phone işletim sistemine sahip kullanıcılar için bir nevi el ayak olacak bir uygulama. A'dan Z'ye her türlü desteği gün geçtikçe gelişecek olan veri haznesiyle sağlayacak.Tam olarak ne işe yarıyor
Ben teşekkür ederimTebrikler , teşekkürler
Aslında iyi bir fikir fakat bir soruyu sorarken nereden baksan harf başına farklı kombinasyonlar var bu neredeyse imkansız gibi bir şey lakin en çok sorulan sorular bir başlık altında toplanır üyeler veya kullanıcılar oradan seçebilir.Uygulama istenilen destek/soruya göre bizim forumun ilgili konusuna yönlendirse yeter
Şuan uygulama kodlanıyor gerekli linki koyacağımŞakayla karışık indirme linki nerede? Bizim gibi üşengeç insanlar için lazım oluyor
Evet dediğiniz gibi kodlama sürecinde. Teşekkür ediyorumSanırım daha kodlama aşamasında, merakla bekliyoruz, kolay gelsin ...
Eleştiriniz için teşekkürlerimi iletiyorum fakat sadelik aslında istedigim birşey ama tam olarak neresinden bahsettiğinizi anlayamadim.Benden bi tavsiye görseli bu kadar cafcaflı yapma. Sadelik bu tür programlara ciddiyet katar ve official bi hava verir.
Eleştiriniz için teşekkürlerimi iletiyorum fakat sadelik aslında istedigim birşey ama tam olarak neresinden bahsettiğinizi anlayamadim.
Aslında yazı tipini değiştirmek beni çok sıkıntıya sokmaz ama kendi orijinal uygulamasında bile yazi tipi siradan degil fakat oylama sunabilirimYazı tipi
Aslında yazı tipini değiştirmek beni çok sıkıntıya sokmaz ama kendi orijinal uygulamasında bile yazi tipi siradan degil fakat oylama sunabilirim
Standart yazı tiplerinden kastınız neler? TNR ve Arial mi?Oylama sunarsan kesinlikle standart yazı tipleri seçilir
Standart yazı tiplerinden kastınız neler? TNR ve Arial mi?
Neden olmasın yardimlariniz için teşekkürlerimi iletiyorumVerdana olabilir bana kalırsa, ya da varsa nokia pure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?