Windows Phone Büyüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Büyüyor!

Windows Phone için ümit veren rakamlar!
Belki Android ve iOS'a yetişmesi çok zor ama Windows Phone, emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor!

Microsoft'un Windows Phone mobil işletim sistemi, İtalya dışında hemen hemen her yerde istikrarlı bir biçimde büyüyor. Ama Android'in hala çok gerisinde: Son verilere göre, sadece Amerika'da Android'den daha hızlı birbüyüme sergiliyor. Dünyanın diğer her yerinde Android, halen Windows Phone'dan daha hızlı büyüyor.

Kantar Worldpanel'in son araştırmasına göre, Ocak ve Mart arası, Windows Phone'lu telefonlar, tüm akıllı telefonlar içinde yüzde 5,6 satış oranına sahip. Bu oran geçen sene aynı dönemde yüzde 3,7 idi. Karşılaştırma yapacak olursak, Android yüzde 47,9'dan 49,3''e yükselerek, yüzde 1 gerileyerek 43.7'ye düşen iOS'un önünde yer alıyor. Windows Phone, bu ikiliyi takip ediyor. Blackberry ise en çok kaybeden konumunda: Aynı dönem için yüzde 2,9 dan yüzde 0,9'a kadar gerilemiş durumda.

Bu rapor Microsoft ve Nokia için sevindirici gibi görünüyor. Rapora göre geçen seneye oranla satış artışını yüzde 1'den yüzde 4'e çıkartan Finlandiyalı üretici Nokia nihayet kendileri için bir şeylerin değiştiğini ispat etmiş durumda.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Evet müşteri kaybediyo diyenler içinde sürpriz oldu bu . Android ve İos pazarın %92 sine sahipler korkunç bi rakam . Windows phone un yapacağı ciddi yatırımlarla en azından pazarın %15 - 20 sini alırsa o zaman Android ve İos a ortak olucak ve pazar iyice kızışıcak . Keza şuan bu dev ikiliye ortak olabilecek tek sistemdir Windows phone .

pederr

pederr

Üye
insanın düşünmesi yeter mantık yürütün adı üstünde microsoft yani dünyanın en büyük yazılım şirketi o büyümücekte ben mi büyücem:) çok sürmez merak etmeyin android ve ios a yetişmesi microsoftun su ana kadar ne zaman saçma sapan iş yaptıgını gördünüz? uygulama yonunden sıkıntı inanın çektrmiyor zaten wp8 akıcılık zaten yetiyor android de kullandım şu anda lumia 920 var inanırmısınız telefonu aldım alalı elimi klavyeye sadece film izlemek için uzatıyorum:) onun haricinde öyle bi yapmış ki adamlar her işi görüyor android hantal bir sistem ios ole deyil evet ama lumia 920 deilde iphone 920 olsaydi fiyatı 5 bin tl falan olurdu herhalde :) o yuzden kuşkuya gerek yok seni seviyoruz wp8 ve nokıa

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Evet katılıyorum . Bi iphone ülkede 2000 - 2500 den aşağı alınmazken Lumia 920 nin 1500 Olması büyük artı ama avrupada bu durum böyle değil . Hemen hemen her amiral gemisi 500 - 600 euro civarında oluyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet katılıyorum . Bi iphone ülkede 2000 - 2500 den aşağı alınmazken Lumia 920 nin 1500 Olması büyük artı ama avrupada bu durum böyle değil . Hemen hemen her amiral gemisi 500 - 600 euro civarında oluyo

işin daha da enteresan olan tarafi ise avrupada 600€ olan bir telefon abd'de 650$. Capraz kur farkina gore bile avrupa da abd'den cok pahali.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye

işin daha da enteresan olan tarafi ise avrupada 600€ olan bir telefon abd'de 650$. Capraz kur farkina gore bile avrupa da abd'den cok pahali.

Evet kur farklılıklarından dolayı bunlar oluyo ve ülkedeki malzemenin pahalı olmasının nedenide bu . buraya kadar bende anlıyorum ama bu Apple neden bu kadar pahalı ? Abi bi telefon 2500 TL olurmu ?

IVI-Elia

Üye
Evet kur farklılıklarından dolayı bunlar oluyo ve ülkedeki malzemenin pahalı olmasının nedenide bu . buraya kadar bende anlıyorum ama bu Apple neden bu kadar pahalı ? Abi bi telefon 2500 TL olurmu ?

Sebebi galiba Turkiyede Apple ın bir merkezi bulunmaması ve distrubratorlerin fiyatı kafalarına göre daha fazla fark koyması olsa gerek.

tapatalk

tapatalk

Üye
Sebebi galiba Turkiyede Apple ın bir merkezi bulunmaması ve distrubratorlerin fiyatı kafalarına göre daha fazla fark koyması olsa gerek.

Bencede cunku samsung sony lg nokia gibi firmalarin kendi bayileri var

kursat99

kursat99

Üye
Aynen ya bunu birisi açıklayabilir mi? Donanım desen 920 s3 s4 one daha iyi. Ekran desen hemen hemen aynı. 920 ve iPhone 5 aynı dönemde çıktı neredeyse ama arada 600-700 TL fark var. Ama sanki nedenini biliyorum. Onun ismi sadece "iPhone"

tapatalk

tapatalk

Üye
Aynen ya bunu birisi açıklayabilir mi? Donanım desen 920 s3 s4 one daha iyi. Ekran desen hemen hemen aynı. 920 ve iPhone 5 aynı dönemde çıktı neredeyse ama arada 600-700 TL fark var. Ama sanki nedenini biliyorum. Onun ismi sadece "iPhone"
i5 in işlemcisi ve gpusu güçlü herşey çekirdek olsa intel atom hiç yaşamasın

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
i5 in işlemcisi ve gpusu güçlü herşey çekirdek olsa intel atom hiç yaşamasın

Abicim işlemcisi gpusu daha güçlü olsa ne olur . 920 : 1500 tl , İphone 5 : 2500 tl . aradaki fark neyin farkı ? Disbritör olarak bilkom var aslında iphone ları getiren apple ile anlaşmalı olan .

tapatalk

tapatalk

Üye
Abicim işlemcisi gpusu daha güçlü olsa ne olur . 920 : 1500 tl , İphone 5 : 2500 tl . aradaki fark neyin farkı ? Disbritör olarak bilkom var aslında iphone ları getiren apple ile anlaşmalı olan .
abartma abi 1900 dü vatanda

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer ve ardacumhur

Üst Alt