windows phone bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
windows phone bölümü
sayın yöneticilerimiz şu anda piyasaya çıkmış veya duyurulup piyasaya çıkması beklenen wp telefonlar geniş bir ürün yelpazesine ulaşacak gibi görünüyor. Gerek galihazırda bu işletim sistemini kullanan lg ve htc ve gerekse bu konuda büyük adımlar atan nokia firmasıyla bu ürünler geniş bir kullanıcı kitlesine ulasabileceklerdir. Günümüz itibariyla forumdaki arkadaslarımız ve telefon degiştirmeyi düşünen misafirlerimiz bu konuda arastırma karsılastırma veya fikir alabilmek için konu açmaktadır fakat konuların açıldığı bölümler konusunda anlaşmazlıklar çıkmaktadır. Bir örnekle açıklamak gerekirse lumia900 alınırmı konusu meego bölümüne taşınmıştır(bu örnegi nur arkadaşımızı eleştirmek için vermediğimi belirteyim). Bu baglamda konuların ve paylaşımların daha kolay ve verimli olarak takip edilebilmesi için kapsamlı bir windovs phone bölümü açılması ihtiyacı vardır. Ayrıca böyle bir bölümün gözbebegimiz forumumuzun gelişimi ve kalitesine artı deger katıcagı da aşikardır. Siz degerli yöneticilerimizden ricam ve isteğim sizler de uygun görürseniz bu bölümün maxicep ailesine yakışır güzellikte tasarlanarak açılmasıdır. Saygılarımla

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaslar sizlerde buraya bu konudaki fikirlerinizi yazarsanız yöneticilerimize yardımcı olursunuz

mstf_l

mstf_l

Üye
telefonlar çıkıp, uygulamalar vs çıkmaya başladıkça şu anki windows phone bölümü genişletilecektir diye düşünüyorum zaten :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
telefonlar çıkıp, uygulamalar vs çıkmaya başladıkça şu anki windows phone bölümü genişletilecektir diye düşünüyorum zaten :oke:

mutlaka genişletilecektir dostum benim demek istedigim bizim biraz önden gitmemiz gerekiyor yani telefonlar çıktıgında biz bölümümüzü hazırlamış olmalıyız aslında gwç bile kalıyoruz bu konuda çünkü lumia800 wp7.5 zaten var türkiyede lg-wp7.5 htc-wp6.5 modelleride var nokianın diger ürünleri gelmesi de iki ayı bulmaz o zamana kadar türkiyedeki en geniş wp bölümünü hazırlamış olmalıyız diye düşünüyorum

Consul9

Consul9

Üye
Boşver zaten sonradan dahi açılsa sağolsun paylaşım yapan bir sürü arkadas var bölüm boş kalmaz :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Boşver zaten sonradan dahi açılsa sağolsun paylaşım yapan bir sürü arkadas var bölüm boş kalmaz :oke:

tabiki bölüm boş kalmaz ama almayı düşünüp arastırma yapanlar forumlara bakıyor içerik arıyor yardım gerekirse bulabilirmiyim düşüncesiyle foruma bakıyor dogru dürüst bir bölüm olmayınca korkuyor insanlar tele bişey olursa servise mahkum olmak istemiyor ve hatta symbianın bu kadar tutulmasının sebeplerinden birisi de budur ne olursa olsun buraya gelip çözümünü bulabilirsin

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar iki gündür birşeye dikkat ediyorum ne zaman windows os bölümüne girsem izleyen 6 veya 7kişi bazen daha fazla ama kayıtlı üye 1ki o ben oluyorum bazende iki oluyor demek ki foruma üye olmayanlar gercekten wp hakkında bişeyler arastırmak için forumu ziyaret ediyor onlar bizim için potansiyel üye olabilir aslında onları kazanmamız lazım ama konuyu dikkate alan bir yönetici olmadı daha en azından yorum yazmadılar konuya

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Her ne kadar WP sevmesemde bencede daha kapsamlı olmalı.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
mesela geçen hafta lumia900 ile ilgili bir konu önce meego bölümüne tasındı daha sonra wp os bölümüne ve bu bölüme tasındıgından beri konuya ugrayan yok nerdeyse birde lumia serisini tercih eden veya edicek olanların çogu symbian 3 genel bölümü müdavimleri ve orada konu açmasalarda var olan konular içinde lumia serisi bilgilendirmesi ve tartışmaları yapılıyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
evet arkasaşlar bu sabah foruma girdigimde kurucu adminimizden müjdeli pm gelmişti yakın zamanda wp bölümü ayrı bir bölüm olarak yeniden düzenlenicek şimdiden çok teşekkür ediyorum

ANIL

ANIL

Admin
Güzel olur gelişmeleri oradan takip ederiz..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Ozan

Ozan

Admin
Windows Phone 7 ile ilgili bir bölüm en kısa zamanda açıp bilgilendirme duyurusunu yapacağız arkadaslar.

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt