afwerker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende de şöyle bir şey var internet sürekli açık olunca bildirimler hiç aksamıyor.
Büyük bolumu MS'in sisteminden kaynaklı olarak hala düzeltilemeyen bir bildirim sorunu var. Ben WP8.1 güncellemesiyle sorunu çözeceklerini umut ediyorum.
Özgür abi ne zaman belli bir tarih var mı güncellemeyle ilgili
Ocak-Şubat 2014 deniyor ama inşallah Amber gibi olmaz sonu.
Arkadaşlar Cihazın teki düzeldi ama tekrar aynı oldu wifiden ve şebekeden bağlı olduğum halde bu sorun çıktı işte kilit ekranında wifi açık oradada sıkıntı yok
Hala düzelmedi whatsappa vibere felan girmediğim sürece bildirim gelmiyor güç tasarrufunu açtım kapattım wifiyi kapatıp şebeke kullandım 3g yi 4g yaptım yine aynı yok gelmiyor
Kardeşim takma diyorsunda whatsappden mesaj atıyorlar biz de bön bön mesaj gelsin diye bekliyoruz dakka başı whatsappye giremeyiz. uygulamayı kaptmıyorum uygulama açıkken windows tuşuna basıyorum uygulama hala acık gözüktüğü halde bile gelmiyor illa whatsappye gireceksin yada vibereKafayı çok takma yakarsın motoru çünkü herkes bir şekilde yakmış durumda
Kardeşim takma diyorsunda whatsappden mesaj atıyorlar biz de bön bön mesaj gelsin diye bekliyoruz dakka başı whatsappye giremeyiz. uygulamayı kaptmıyorum uygulama açıkken windows tuşuna basıyorum uygulama hala acık gözüktüğü halde bile gelmiyor illa whatsappye gireceksin yada vibere
Hala düzelmedi whatsappa vibere felan girmediğim sürece bildirim gelmiyor güç tasarrufunu açtım kapattım wifiyi kapatıp şebeke kullandım 3g yi 4g yaptım yine aynı yok gelmiyor
Aynen öyle :/Haklısın kız arkadaşım arkadaşlarım bana da whatsapp konusunda çok kızıyorlar ama elden ne gelir
3g yi 4g mü yaptın?Nasıl nerde bende 4g yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?