dücane Üye Ya bende bir uygulama yaptim, fakat gelen o sertifikayi, yani AET.aetx´i telefona nasil yükleyecegim ?
Ya bende bir uygulama yaptim, fakat gelen o sertifikayi, yani AET.aetx´i telefona nasil yükleyecegim ?
kaygisiz43 Üye Programı yapmaya başlayacamda sorun şurda bildiğiniz en sağlam QR kod okuyucu program hangisi
bozokluht Üye kaygisiz43' Alıntı: Programı yapmaya başlayacamda sorun şurda bildiğiniz en sağlam QR kod okuyucu program hangisi Genişletmek için tıkla ... Neo Reader çabuk yakalıyor barkodları.
kaygisiz43' Alıntı: Programı yapmaya başlayacamda sorun şurda bildiğiniz en sağlam QR kod okuyucu program hangisi Genişletmek için tıkla ... Neo Reader çabuk yakalıyor barkodları.
bloodrap Üye Mr.H' Alıntı: istediğim youtube kanallarını ekleyebildiğim güzel bir uygulama yaptım youtube uygulamasını aratmıyor Bu arada haber için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Hocam uygulamaya tıklandığında direk bir web sitesine yönlendirmek istesem ne yapmam gerekir. Birde nasıl yaptın youtube kanalına yönlendirmeyi.? - - - Eklendi - - - 2 tane ayrı rss ekleyemiyorum.yardım lütfen
Mr.H' Alıntı: istediğim youtube kanallarını ekleyebildiğim güzel bir uygulama yaptım youtube uygulamasını aratmıyor Bu arada haber için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Hocam uygulamaya tıklandığında direk bir web sitesine yönlendirmek istesem ne yapmam gerekir. Birde nasıl yaptın youtube kanalına yönlendirmeyi.? - - - Eklendi - - - 2 tane ayrı rss ekleyemiyorum.yardım lütfen
Serhanas35 Üye uygulamayı yaptım ama AET.aetx´i telefona nasıl yüklücem? şirket hesabı istiyor yardım lütfen arkadaşlar - - - Eklendi - - - YEAH BABY SONUNDA OLDU
uygulamayı yaptım ama AET.aetx´i telefona nasıl yüklücem? şirket hesabı istiyor yardım lütfen arkadaşlar - - - Eklendi - - - YEAH BABY SONUNDA OLDU
serinaga Üye Serhanas35' Alıntı: uygulamayı yaptım ama AET.aetx´i telefona nasıl yüklücem? şirket hesabı istiyor yardım lütfen arkadaşlar - - - Eklendi - - - YEAH BABY SONUNDA OLDU Genişletmek için tıkla ... Kardeş nasıl yaptın ?
Serhanas35' Alıntı: uygulamayı yaptım ama AET.aetx´i telefona nasıl yüklücem? şirket hesabı istiyor yardım lütfen arkadaşlar - - - Eklendi - - - YEAH BABY SONUNDA OLDU Genişletmek için tıkla ... Kardeş nasıl yaptın ?
BrahimOkumus Üye Konu Sahibi Email olarak gönderiliyor sertifika Ayrıca kendi yaptığım uygulamayı telefon da kullanıyorum çok güzel bir duygu ama yakında güzel bir şeyler çıkarsa veririm link
Email olarak gönderiliyor sertifika Ayrıca kendi yaptığım uygulamayı telefon da kullanıyorum çok güzel bir duygu ama yakında güzel bir şeyler çıkarsa veririm link