Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriWindows Phone Alsammı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bsavr
Üye
Konu Sahibi
Windows Phone Alsammı
LG Optimus LG Yada Lumia 925 Alıcam emindim lumiada ama bildirim olayları aklıma gelince gidiyo kafamdan sosyal ağ'da olucam hep
erndrdyk
Üye
sabırlı olursan güncellemeyle düzelecek hepsi. Lumianın üzerine telefon tanımam.
alical33
Üye
hız ve stabilite çok güzel bildirimlerde düzeliyor baya ben tavsiye ederim 925 çok güzel bir cihaz almayı bende düşünüyorum
oyun için ne kadar beklenir bilmiyorum da ben çok oyun oynayan biri olmadığım için sorun değil benm için ama karar sizin bikaç gün öncesine kadar s3 kullanıyordum oyun uygulama falan iyi tamamda normal kullanımda bile çok kasıyor geçişlerde falan mesela hele ki rehberin açılması ...
dostum zaten konun var ne diye aynı konudan bitane daha açıyorsunki. çöplük olcak forum.. gidersin eline alırsın internettende özeliklerine video karşılaştırmalarına bakarsın öyle alırsın tel.. ikide bir aynı konuyu açmaya gerek yok.. aynı yorumları yapmaya gerek yok..
konu
osmanmert94
Üye
LG ne ya bari HTC, Sony falan alsan. LG ve Samsungtan uzak dur.