Rıza Soylu
Üye
Doğru söylüyorsunuz bakın bende bu yaz bir Androidi deneyeceğim sonra zaten Windows Phone'a dönmeyi bende düşünüyorum. Sizin fikirlerinize değer vermediğim gibi bir olay yok zaten değer vermeseydim cevap vermezdimBunları bende tartışmak için yazmıyorum inanın.sadece bir kaç cümlenize cevap vermek istiyorum.
''Ki zaten eksiklikleri olmasaydı çoğu kişi şu sıralar diğer platformlara geçiyorum ileride gelişince Windows Phone'a tekrar döneceğim gibi mesajlar atmazdı.''Bu kesinlikle doğru.Bunu yapanlardan biride bendim.Fakat atlanılan konu şu ki maddi imkanı el verenler emin olun anında geri windows phone'a geri dönüş yapıyorlar.
''doğru önerilerde bulunmaya çalışarak forum kurallarını yerine getirmeye çalışalım''.Fikirlerimizi söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bunun kuralsızlıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Siz kendi söylediğinizin doğru olduğunu bu cümlede net şekilde ifade ederek bizim görüş fikirlerimize değer vermiyorsunuz.
Arkadaşımızın O cümlesinde "Ne eksiği varmış? Dosya yöneticisi var oyunlar uygulamalar var daha ne bekliyorsun? Atomumu parçalasın?" üslubu sizce de yanlış değil mi ? Siz nasıl bir cevap verirsiniz? Ben orada arkadaşımıza yardımcı olmak amacıyla Windows Phone'un eksikliklerinin olduğunun almadan önce iyi araştırması gerektiğinin sonra pişman olmaması gerektiğini söyledim. Herkesin dediğini bende dedim ve doğruda. Fakat gel gelelim ki arkadaşımız benim sert bir üslupla eleştirdi. Etrafımda çok biliyorum böyle alıp sonradan pişman olanlar var MaxiCep için demiyorum ama adama sadece iyi yönleri anlatılmış gitmiş almış sonrada adam tabiki Android den felan geçiyor bir bakıyor adama göre bazı önemli şeyler Windows Phone da yok. Sonrada belirli forumlarda konu açıp suçlayanlar oluyor bende bunun önüne geçilmesi için bunu yazdım buraya asla tartışma çıkarma amacım yok ki belirttim zaten. Ayrıca bunu size yazmadım arkadaşımızın kullandığı sert üsluba karşı yazdım niye savunma yapıyorsunuz ki?
Oradan değer vermiyorsunuz fikrini nasıl çıkarttınız çözemedim ama hepimiz insanız farklı anlayabiliriz bir sıkıntı yok. Arkadaşım beni orda eleştirmekle telefon alacak arkadaşımıza maalesef yardımcı olmuyor bende bu konuyu forumların genel kuralı olan "birbirimize yardım etmek" kuralıyla eşleştirdim ve böyle bir cümle kullandım. Olayı büyütmeye gerek yok.Diğer arkadaşlarımız arkadaşımıza yardımcı olabilirler ben yanlış anlaşılıyorum. Herkese iyi forumlar...
Son düzenleme: