Tavsiye Windows Phone 8li Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bunları bende tartışmak için yazmıyorum inanın.sadece bir kaç cümlenize cevap vermek istiyorum.
''Ki zaten eksiklikleri olmasaydı çoğu kişi şu sıralar diğer platformlara geçiyorum ileride gelişince Windows Phone'a tekrar döneceğim gibi mesajlar atmazdı.''Bu kesinlikle doğru.Bunu yapanlardan biride bendim.Fakat atlanılan konu şu ki maddi imkanı el verenler emin olun anında geri windows phone'a geri dönüş yapıyorlar.
''doğru önerilerde bulunmaya çalışarak forum kurallarını yerine getirmeye çalışalım''.Fikirlerimizi söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bunun kuralsızlıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Siz kendi söylediğinizin doğru olduğunu bu cümlede net şekilde ifade ederek bizim görüş fikirlerimize değer vermiyorsunuz.
Doğru söylüyorsunuz bakın bende bu yaz bir Androidi deneyeceğim sonra zaten Windows Phone'a dönmeyi bende düşünüyorum. Sizin fikirlerinize değer vermediğim gibi bir olay yok zaten değer vermeseydim cevap vermezdim :) Arkadaşımızın O cümlesinde "Ne eksiği varmış? Dosya yöneticisi var oyunlar uygulamalar var daha ne bekliyorsun? Atomumu parçalasın?" üslubu sizce de yanlış değil mi ? Siz nasıl bir cevap verirsiniz? Ben orada arkadaşımıza yardımcı olmak amacıyla Windows Phone'un eksikliklerinin olduğunun almadan önce iyi araştırması gerektiğinin sonra pişman olmaması gerektiğini söyledim. Herkesin dediğini bende dedim ve doğruda. Fakat gel gelelim ki arkadaşımız benim sert bir üslupla eleştirdi. Etrafımda çok biliyorum böyle alıp sonradan pişman olanlar var MaxiCep için demiyorum ama adama sadece iyi yönleri anlatılmış gitmiş almış sonrada adam tabiki Android den felan geçiyor bir bakıyor adama göre bazı önemli şeyler Windows Phone da yok. Sonrada belirli forumlarda konu açıp suçlayanlar oluyor bende bunun önüne geçilmesi için bunu yazdım buraya asla tartışma çıkarma amacım yok ki belirttim zaten. Ayrıca bunu size yazmadım arkadaşımızın kullandığı sert üsluba karşı yazdım niye savunma yapıyorsunuz ki? :) Oradan değer vermiyorsunuz fikrini nasıl çıkarttınız çözemedim ama hepimiz insanız farklı anlayabiliriz bir sıkıntı yok. Arkadaşım beni orda eleştirmekle telefon alacak arkadaşımıza maalesef yardımcı olmuyor bende bu konuyu forumların genel kuralı olan "birbirimize yardım etmek" kuralıyla eşleştirdim ve böyle bir cümle kullandım. Olayı büyütmeye gerek yok.Diğer arkadaşlarımız arkadaşımıza yardımcı olabilirler ben yanlış anlaşılıyorum. Herkese iyi forumlar...

Son düzenleme:

Invoke

Invoke

Üye
WP'un gayet eksiği var. Hangi birini sayalım. Bu forumda ya da başka forumlarda sitelerde bir iki konu hakkında birkaç kullanıcının yorumuna bakan görür zaten bunu. Biraz araştırın. WP almayı düşünen arkadaş biraz wp bölümündeki konulara baksın.

Ha wp alınır mı alınmaz mı? Orası farklı bir konu. Bence en önemli soru şu: "Kim için? Kim kullanacak?". Gayet alınır, babama aldırdım. Az kalsın galaxy mega alıyordu. Çok da iyi yaptım 1320 aldırarak. Ha kendime gelince nexus 5 alırım, ayrı konu. Uzun lafın kısası alacak kişiye bağlı. Biraz araştırsın, videolara falan bak iki sistem içinde. Bir iki teknomarkette bak. Sonra sana uygun olanı al.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve 0MG90
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
WP'un gayet eksiği var. Hangi birini sayalım. Bu forumda ya da başka forumlarda sitelerde bir iki konu hakkında birkaç kullanıcının yorumuna bakan görür zaten bunu. Biraz araştırın. WP almayı düşünen arkadaş biraz wp bölümündeki konulara baksın.

Ha wp alınır mı alınmaz mı? Orası farklı bir konu. Bence en önemli soru şu: "Kim için? Kim kullanacak?". Gayet alınır, babama aldırdım. Az kalsın galaxy mega alıyordu. Çok da iyi yaptım 1320 aldırarak. Ha kendime gelince nexus 5 alırım, ayrı konu. Uzun lafın kısası alacak kişiye bağlı. Biraz araştırsın, videolara falan bak iki sistem içinde. Bir iki teknomarkette bak. Sonra sana uygun olanı al.
Sonunda beni anlayan bir arkadaş geldi teşekkürler...

ArMaGeDdOn_87

Üye
lumia 1020'den başkası yalan, WP için. daha üst model bişey düşünürsen, WP alma, ios veya android'e yönel.
Hocam 1020 de 2 gb ram ve kamera sı iyi, ancak o nokia nın övdüğü kamera da bile eksiklikler mevcut,bunu 1020 kullanıcıları söylüyor,şu aşamada wp yi asla tavsiye etmiyorum,telefon alcak arkadaş için ise önerim biraz daha paranı biriktirip nexus 5 alabilirsin eğer bütçeni artırırsan eğer eylül ayında tanıtılcak olan iPhone 6 yı öneriyorum

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ben wpyi neredeyse çıktığından beri takip ediyorum.Arkadaşlar 1 2 bakıp da bi sisteme isim takmayın bu çirkinlik 7 8 aydır bu platformdayım .Şu an mağazadaki bazı uygulamaların güncelleme ihtiyacı dışında artık bi eksiği yok oranızdan atıp tutmayın

fk555897

fk555897

Üye
WP8'li telefonlar stabil çalışıyor. Kullanımı kolay ve şık tasarımlı telefonlar. Kalite olarak da Nokia'nın kalitesi zaten biliniyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ben wpyi neredeyse çıktığından beri takip ediyorum.Arkadaşlar 1 2 bakıp da bi sisteme isim takmayın bu çirkinlik 7 8 aydır bu platformdayım .Şu an mağazadaki bazı uygulamaların güncelleme ihtiyacı dışında artık bi eksiği yok oranızdan atıp tutmayın
Bende zaten öneriyorum ama bazı arkadaşlar hiç eksiği yokmuş gibi konuşuyorlar sonuçta da doğal olarak tepki çekiyorlar. Şu an en büyük uygulama eksiklerimizden biri herhalde candy crush o da yakında gelecektir.Ayrıca ben de bu platformu ilk çıktığından beri takip ediyor ve ürününü kullanıyorum hala kapatılmayan eksikliklikler mevcut yok değil zaten diğer arkadaşlarda bunlardan bahsediyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yazdıklarınıza inanamıyorum arkadaşlar bir çok arkadaş wp için eksiklikleri var demiş ama nedense bu eksikliklerin neler olduğunu yazmamış..evet 2 ay önce dosya yönetici bildirim merkezi, bağımsız medya ve ses ayarları gibi her cihazda bulunması gereken bazı özellikler yoktu...ancak 8.1 güncelleme geldikten sonra bir iki oyun yok diye kimse ep ye eksiklikleri var diyemez buna hakkı yok diyenlerde yancı arkadaşlardır şimdi bu çok övdüğünüz android de olup da wp de olmayan özellikler ekdiklikler nelerdir açıkça yazında bizlerde bilelim küçük oğlumda lm520, büyük oğlumda lm720, eşimde 920 ve bende 1020 var hiç birinden şikayetimiz yok sadece lm 520 512 ram var ve 1gb gereksinim duyan oyunlarda sorun onuda sizin androidde yaptığınız yontemlerle ep de yapılıp sorun çözülüyor...benim 2. Cihaz olarak kullandığım galaxys2 plus da var sistem ve kalite olarak baktığımda aralarında çok fark var android mağazaya bi giriyorum reklamdan geçilmiyor binlerce çöp uygulama var 3-5 uygulama 4-5 oyun yukle cihaz hantallasıyor.. Lm 1020 cihazım da 100 yakın oyun uygulama yuklu biraz olsun stabilliğinden ödün vermiyor donma takılma yok yağ gibi akan sistem var daha ne olsun.....gelelim hangi wp cihaza öncelikle sunu belirteyim bir çok lm modelde sd kart yok bu yüzden kesinlikle alırsanız 32 gb model almanız 1020 ye sadece kamera farkı için 2000 tl vermeyin 8.7 mo kamerası ile 920 de iyidir karizmam olsun cihazın ince hafif olsun derseniz 925 ama 32 gb modeli
ben geniş ekran derseniz 1520 modeli her yönüyle sizi memnun eder...ilk tanışmanız için 8mp kamera ve sd kartı ile lm 820 de es geçilmeyecek bir telefon.....UNUTMAYIN...kamera kalitesi, gps(navigasyon), stabillik, sağlamlık diyorsanız kesinlikle windows phoneli Nokıa

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Dexter Morgan ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
@cesurpolis61 arkadas cok guzel aciklamis.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yazdıklarınıza inanamıyorum arkadaşlar bir çok arkadaş wp için eksiklikleri var demiş ama nedense bu eksikliklerin neler olduğunu yazmamış..evet 2 ay önce dosya yönetici bildirim merkezi, bağımsız medya ve ses ayarları gibi her cihazda bulunması gereken bazı özellikler yoktu...ancak 8.1 güncelleme geldikten sonra bir iki oyun yok diye kimse ep ye eksiklikleri var diyemez buna hakkı yok diyenlerde yancı arkadaşlardır şimdi bu çok övdüğünüz android de olup da wp de olmayan özellikler ekdiklikler nelerdir açıkça yazında bizlerde bilelim küçük oğlumda lm520, büyük oğlumda lm720, eşimde 920 ve bende 1020 var hiç birinden şikayetimiz yok sadece lm 520 512 ram var ve 1gb gereksinim duyan oyunlarda sorun onuda sizin androidde yaptığınız yontemlerle ep de yapılıp sorun çözülüyor...benim 2. Cihaz olarak kullandığım galaxys2 plus da var sistem ve kalite olarak baktığımda aralarında çok fark var android mağazaya bi giriyorum reklamdan geçilmiyor binlerce çöp uygulama var 3-5 uygulama 4-5 oyun yukle cihaz hantallasıyor.. Lm 1020 cihazım da 100 yakın oyun uygulama yuklu biraz olsun stabilliğinden ödün vermiyor donma takılma yok yağ gibi akan sistem var daha ne olsun.....gelelim hangi wp cihaza öncelikle sunu belirteyim bir çok lm modelde sd kart yok bu yüzden kesinlikle alırsanız 32 gb model almanız 1020 ye sadece kamera farkı için 2000 tl vermeyin 8.7 mo kamerası ile 920 de iyidir karizmam olsun cihazın ince hafif olsun derseniz 925 ama 32 gb modeli
ben geniş ekran derseniz 1520 modeli her yönüyle sizi memnun eder...ilk tanışmanız için 8mp kamera ve sd kartı ile lm 820 de es geçilmeyecek bir telefon.....UNUTMAYIN...kamera kalitesi, gps(navigasyon), stabillik, sağlamlık diyorsanız kesinlikle windows phoneli Nokıa

Hala da eksikvar diyenler var. Candy crush yok diye sistemden saymayanlar var. Daha iki yıllık sistemi 10 senelik android 9 senelik ios ile karşılaştırıyorsunuz. İos ilk çıktığında video cekemiyordu! Tabi bebeler bilmez bunu. Adamlar iPhone'u gosteriş için alıp candy crush oynuyorlar. Zaten hepimiz biliyoruz Lumialar çıktıktan butun oslar renklendi arayuzler değişti. Demek ki neymiş Don't Fight! #switchtolumia

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt