Telefon Tavsiyesi Windows Phone 8 vs. Android 4.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.

Kerim.

Üye
şimdi bir windows 8deki uygulamalar mı daha rahat çalışım galaksideki uygulamalar mı hem galaksi ile windows 8 uygulamaları oyunları falan aynı mı

su an icin androidde cok daha fazla uygulama var.2sinde de rahat calisir.tabi telefona gore.sende xperia p veya s alacagin icin sorun olmaz.rahat calisir

m_kan

m_kan

Üye
su an icin androidde cok daha fazla uygulama var.2sinde de rahat calisir.tabi telefona gore.sende xperia p veya s alacagin icin sorun olmaz.rahat calisir
ben onu demiyom bi video izledim (buradakini değil) windowsu daha iyi gösteriyordu.hem windows phone da sevilmeye başlanmış acaba ben htc windows 8S mi xperia p mi alsam diye düşünüom kerim hangisi daha iyi sen çok bilion ya

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İkiside birbirine denk cihazlar fakat Xperia P 8 Megapixel 1080 p HD video kaydı var. HTC 8S'te 5 megapixel 720 p HD video kaydı var ve Xperia'nın Ram'i 1 gb iken HTC 8S'in 512 mb. İkisi de çift çekirdek. HTC 8S'in artısı beats audio. Xperia P'de Flash player mevcut fakat HTC 8S'te yok. Ekran kalitesinde Xperia daha iyi. Bence Xperia P daha uygun.

Kerim.

Kerim.

Üye
ben onu demiyom bi video izledim (buradakini değil) windowsu daha iyi gösteriyordu.hem windows phone da sevilmeye başlanmış acaba ben htc windows 8S mi xperia p mi alsam diye düşünüom kerim hangisi daha iyi sen çok bilion ya

wp yi pek bilmiyorum daha cok android biliyorum:D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Herşey kullanıcının ne amaçla kullanacağına bağlı.

Türk-X

Türk-X

Üye
Android batırmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt