Kardeş öncelikle Htc alacağına o paraya Lumia 920 alınır ama wp 8'lerde oyun sıkıntısı var marketi yeni. Oyun istiyorsan o paraya Galaxy S III Al.
kardeşime harfi harfine katılıyorum 
indiremedim

Kardeş öncelikle Htc alacağına o paraya Lumia 920 alınır ama wp 8'lerde oyun sıkıntısı var marketi yeni. Oyun istiyorsan o paraya Galaxy S III Al.
arkadaş 8s demiş fiyatı 1000₺'den az olacak diye açıklandı. Htc 8x le karıştırdınız galiba
8x tasarım olarak göründüğünden çok çokdaha iyi.zira 920de öyle gerçekten çok şık telefonlar.bugun inceleme fırsatım oldu gayet akıcı ve şık telefonlar.tek hoşuma gitmeyen yönü arayüzü ve uygulamadaki sıkıntı.
uygulama sıkıntısı zamanla geçmesi muhtemel ama arayüzün pek değişeceğini sanmıyorum.

havale geçirdi zaten eleman bi koşu servise gitti geldiNexus hiç açılmayacak sandım havale geçirdi
Video için![]()
video için teşekkürler 
Bir nexus o kadar yavaş sürede açılmaz. Kendim kullandım. ics'de iken bile böyle değil. Neyin n'olduğu belli zaten videoda o açılmadan![]()

Benim telefon sonuna kadar tıka basa uygulamalarla dolu olmasına rağmen bunun yarı süresinden daha kısa sürede açılıyor![]()