Telefon Tavsiyesi Windows Phone 8 vs. Android 4.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Ha tamam youtube u kurdum acti:ah:D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
SS'de ismim çıktı ünlü oldum :heyo2:

m_kan

m_kan

Üye
siz onu bunu bırakın da hangisi daha iyi ben htc windows phone 8s ile sony xperia p arasında kaldım hangisi daha iyi hanigisinde oyunlar daha iyi çalışır hangisinde filmler daha hızlı dolar ve bu telefonların gpuları rom desteği hakkında bilgi verebilir misiniz teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş öncelikle Htc alacağına o paraya Lumia 920 alınır ama wp 8'lerde oyun sıkıntısı var marketi yeni. Oyun istiyorsan o paraya Galaxy S III Al.

• Beğen
Tepkiler: m_kan
___kaptan___

___kaptan___

Üye

MaxicepManyagı

Üye
indiremedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kardeş öncelikle Htc alacağına o paraya Lumia 920 alınır ama wp 8'lerde oyun sıkıntısı var marketi yeni. Oyun istiyorsan o paraya Galaxy S III Al.

arkadaş 8s demiş fiyatı 1000₺'den az olacak diye açıklandı. Htc 8x le karıştırdınız galiba

• Beğen
61semih

61semih

Üye
8x tasarım olarak göründüğünden çok çokdaha iyi.zira 920de öyle gerçekten çok şık telefonlar.bugun inceleme fırsatım oldu gayet akıcı ve şık telefonlar.tek hoşuma gitmeyen yönü arayüzü ve uygulamadaki sıkıntı.
uygulama sıkıntısı zamanla geçmesi muhtemel ama arayüzün pek değişeceğini sanmıyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
8x tasarım olarak göründüğünden çok çokdaha iyi.zira 920de öyle gerçekten çok şık telefonlar.bugun inceleme fırsatım oldu gayet akıcı ve şık telefonlar.tek hoşuma gitmeyen yönü arayüzü ve uygulamadaki sıkıntı.
uygulama sıkıntısı zamanla geçmesi muhtemel ama arayüzün pek değişeceğini sanmıyorum.

aynen arayüzü benimde hoşuma gitmedi :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Oha htcde oyun 2 saate acıldı resmen :)

Türe

Türe

Üye
Bir nexus o kadar yavaş sürede açılmaz. Kendim kullandım. ics'de iken bile böyle değil. Neyin n'olduğu belli zaten videoda o açılmadan :ok2:

PriZm

PriZm

Üye
Bir nexus o kadar yavaş sürede açılmaz. Kendim kullandım. ics'de iken bile böyle değil. Neyin n'olduğu belli zaten videoda o açılmadan :ok2:

Benim telefon sonuna kadar tıka basa uygulamalarla dolu olmasına rağmen bunun yarı süresinden daha kısa sürede açılıyor :zzz:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Beyler herif telefona ne yaptıysa bu durumda bile htcyı parcalamış. Bir sonrakı telefonum nexus olucak kesinlikle....

m_kan

m_kan

Üye
şimdi bir windows 8deki uygulamalar mı daha rahat çalışım galaksideki uygulamalar mı hem galaksi ile windows 8 uygulamaları oyunları falan aynı mı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Böyle videoların adil olduğuna pek inanmıyorum en iyisi kendin deneyip yapacaksın.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt