gençler :D http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=KUOVJeOR77M&NR=1
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Windows Phone 8 vs. Android 4.1 gençler [video=youtube;KUOVJeOR77M]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=KUOVJeOR77M&NR=1[/video]
gençler [video=youtube;KUOVJeOR77M]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=KUOVJeOR77M&NR=1[/video]
Furkan Emekli Üye ___kaptan___' Alıntı: yaw bi indiremedim şu videoyu yaaa normalde izleyemiyorum ki Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
___kaptan___' Alıntı: yaw bi indiremedim şu videoyu yaaa normalde izleyemiyorum ki Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
___kaptan___ Üye Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim olmadı?
Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim olmadı?
Furkan Emekli Üye ___kaptan___' Alıntı: yok kardeşim olmadı? Genişletmek için tıkla ... bende sorunsuz çalışıyor o zaman Metalci'nin paylaştığı linki kopyala ve Original Web Browser'dan yukarıdaki url'ye yapıştır .
___kaptan___' Alıntı: yok kardeşim olmadı? Genişletmek için tıkla ... bende sorunsuz çalışıyor o zaman Metalci'nin paylaştığı linki kopyala ve Original Web Browser'dan yukarıdaki url'ye yapıştır .
___kaptan___ Üye Furkan Emekli' Alıntı: bende sorunsuz çalışıyor o zaman Metalci'nin paylaştığı linki kopyala ve Original Web Browser'dan yukarıdaki url'ye yapıştır . Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim sağol ama indirmeden izleyemiyorum neyse biraz daha uğraşırım artık + sağolasın kardeşim
Furkan Emekli' Alıntı: bende sorunsuz çalışıyor o zaman Metalci'nin paylaştığı linki kopyala ve Original Web Browser'dan yukarıdaki url'ye yapıştır . Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim sağol ama indirmeden izleyemiyorum neyse biraz daha uğraşırım artık + sağolasın kardeşim
Furkan Emekli Üye ___kaptan___' Alıntı: eyvallah kardeşim sağol ama indirmeden izleyemiyorum neyse biraz daha uğraşırım artık + sağolasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... ama zaten arkadaş youtube video'yu swf yapmış indirmeden olmaz.
___kaptan___' Alıntı: eyvallah kardeşim sağol ama indirmeden izleyemiyorum neyse biraz daha uğraşırım artık + sağolasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... ama zaten arkadaş youtube video'yu swf yapmış indirmeden olmaz.
___kaptan___ Üye Furkan Emekli' Alıntı: ama zaten arkadaş youtube video'yu swf yapmış indirmeden olmaz. Genişletmek için tıkla ... mecburen indirmeyi deniycez artık
Furkan Emekli' Alıntı: ama zaten arkadaş youtube video'yu swf yapmış indirmeden olmaz. Genişletmek için tıkla ... mecburen indirmeyi deniycez artık
___kaptan___ Üye Furkan Emekli' Alıntı: Aha da açığını bulduk bundan sonra hep swf paylaşalım arkadaşlar herkes eşit olsun Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli' Alıntı: Aha da açığını bulduk bundan sonra hep swf paylaşalım arkadaşlar herkes eşit olsun Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye kerim336' Alıntı: Benim telefonda acamadi Genişletmek için tıkla ... Yoksa sende de mi Lumia var
maxirabit Üye Telefondan bilgisayar görünümde açarsanız youtube videolarını açar ama m.l. sürüm açarsanız çıkmaz
aleranol Üye Benim nit2 40 sn de açılıyor nexus sorunlu adamda diyor zaten galiba dondu videoyu kesicem diye