Windows Phone 8 uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 uygulama
Arkadaşlar android de .apk telefona atıp uygulamaları kurabiliyoruz Benim sorum şunlar;
1-Windows phone uygulama nasıl yapılır.(kendim yapmaya çalışacağım[zor biliyorum :)]
2-Windowsda bazı uygulamalar ücretli androiddeki gibi ücretlileri yapıp kurulabilir mi
3-Windows phone da film dizi izleyebileceğimiz bir yer var mı (Dizimag-yabancidiziizle.com gibi siteleri açıyor mu [açmıyorsa böyle bir uygulama yapıp açabilirmiyiz.)
Yardımınızı bekliyorum
Cevaplarınız için teşekkür ederim....

ecel54

ecel54

Üye
1. Windows Phone Emulatör uygulamasını bilgisayarına kurman gerekiyor. Bunun içinde işletim sistemin Windows 8 Enterpise veya Pro sürümüne sahip olman gerekiyor.
2. ücretsiz yapıp kurulabilirmi yazmak istedin galiba :D ücretsizleri mevcut ama şu anda Windows phone 8 unlock edilemediği için kuramazsın. Windows Phone 7'de custom rom yükleyenler kurabiliryor.
3. Html 5 destekleyen sitelerde video açabilirsiniz. Dizimag'de ben en son denediğimde açıyordu ama bazı video lar falan vk.vom üzerine upload ediliyor ve bu videolar flash player istediği için açamayabilirsim. bu sorun için videonun üstündeki alternetif bölümü var oraya tıklayarak Amerika server'ını seçersenin sorun büyük olasılıkla düzelecektir :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
uygulama yapmak icin kodlama dillerini bilmen gerekiyor. Geri kalan butun araclar microsoft tarafindan saglaniyor. Yaptigin uygulamani telefona yuklemek icin sertifikalandirmak zorundasin ya da telefonu unlock yapman gerekiyor. Şimdilik ikisi de yok. Son secenek ise microsoft dev center kaydi yapip cihazi devunlock yaparak uygulamalarini deneyebilirsin. O da ucretli ve kisitli.

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler .. :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt