Öneri Windows Phone 8 Türkçe Uygulama Istekleri

Sponsorlu Bağlantılar

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Türkçe Uygulama Istekleri
Arkadaşlar Merhaba
Ben Windows Phone 8 için birçok uygulama geliştirdim. Geliştirdiğim uygulamalara adresinden ulaşabilirsiniz. Şuan yeni uygulamalar geliştirmek için çalışma yapmaktayım. Birkaç uygulama fikri aklımda ancak sizinde fikirlerinizi almak istedim. Windows Phone Mağazasında ne tür uygulamalar görmek istersiniz. Fikirlerinizi alabilir miyim ?

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
iett için adam akıllı bir uygulama yok markette,hep eksik hatalı 2 uygulama var,hat sorgulama haritada otobüsün nerde olduğunu gösterme gibi özellikleri olan bir iett uygulaması çok işlevsel olacaktır ve eminim indirme sayısı istanbulda ki wp kullanıcı sayısını ortaya çıkaracaktır :)
kolay gelsin başarılar...

• Beğen
Tepkiler: Parody34 ve ceza87
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Markette Avea'nın kalan dakika, sms, internet ve fatura detayları tarzında bir uygulama olursa harika olur Android markette var bizde yok.

• Beğen
Tepkiler: Parody34
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
namaz vakitleri için düzgün uyaran Bi uygulama lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merhaba Osman Bey.

Forumumuza hoşgeldiniz.
Hatırlarsanız uygulamalar (Sözler, Bilgi Yarışması vb) konusunda sizinle daha önce çok defa mailleşmiştik.
Hatta yarışma uygulamanız için soru toplamanızda ve yanlışların düzeltilmesinde yardımcı olmuştum.

Pek çok geliştirici arkadaşımız gibi, sizi de burada, Maxicep WP ailesi içerisinde görmek çok güzel.
Yeni uygulama çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Yapabileceğimiz bir şey olursa WP bölümü olarak her zaman yardım ve desteğe hazırız.

İyi forumlar.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynen iett uygulaması çok işimizi görecektir :spr

capkino06

Üye
Markette Avea'nın kalan dakika, sms, internet ve fatura detayları tarzında bir uygulama olursa harika olur Android markette var bizde yok.
aynen katılıyorum turkcelin var mağazada uygulaması ama aveanın yok

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
evarietyw

evarietyw

Üye
kanun programları mağazamızda bir hayli eksik tüm mevzuatların içinde olduğu bir uygulama yapabilirseniz çok güzel olur bence

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

tgoksen1

Üye
vatsapa arka plan ekle üstad:D

• Beğen
Tepkiler: emir1888
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kanun programları mağazamızda bir hayli eksik tüm mevzuatların içinde olduğu bir uygulama yapabilirseniz çok güzel olur bence

Kesinlikle.
Daha önce ben de bu tip konularda böyle bir uygulama olmasını önermiştim.
Webservis tabanlı bir uygulama da olabilir.
Örneğin uygulamada şu kaynaktan çekilebilir kanun ve yönetmelikler:

evarietyw

evarietyw

Üye
Kesinlikle.
Daha önce ben de bu tip konularda böyle bir uygulama olmasını önermiştim.
Webservis tabanlı bir uygulama da olabilir.
Örneğin uygulamada şu kaynaktan çekilebilir kanun ve yönetmelikler:

aynen böyle işte çok sıkıntısını çektiğim bir durum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

işe yarar.

tabi daha kapsamlısı elbet iyi olur.

İnsanların pek çok kanunla işi olabiliyor. (Medeni Kanun, Ticaret Kanunu, İcra İflas Kanunu, Ceza Kanunu...)
Türk Ticaret Kanunu çok uzun zamandır var zaten mağazada.
Ancak şöyle tüm mevzuatı içeriğinde toplayan veya bunlara kolay ulaşım sağlayan bir uygulama gelmedi.

Örneğin iki hafta önce "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun" baştan aşağı yenilendi ve Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kaçınızın haberi var?
Pek çoğunuzun bankalarla, kredi kartlarıyla, kesilen masraflarla başı dertte.
Yasaları ve ödevlerinizi bilmek ya da hakkınızı aramak için kanun maddeleri elinizin altında olsa iyi olmaz mı ;)

Yenilenen "6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun" ile tüketicilerin lehine pek çok yeni hüküm getirildi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ceza87
Murat Alper

Murat Alper

Üye
temple run türkçe yapın

luckysleven

luckysleven

Üye
geniş kapsamlı birim çevirici lazım sanki . aynı zamanda içerisinde kur hesaplama , güncel döviz bilgileri , dünya saatleri , iller arası mesafe hesaplama yani mini ofis tarzı bir uygulama olursa çok iyi ve yararlı olur. Şahsım adına yapılması gereken bir şeyler olursa da yardıma açığım .Kolay gelsin iyi çalışmalar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
geniş kapsamlı birim çevirici lazım sanki . aynı zamanda içerisinde kur hesaplama , güncel döviz bilgileri , dünya saatleri , iller arası mesafe hesaplama yani mini ofis tarzı bir uygulama olursa çok iyi ve yararlı olur. Şahsım adına yapılması gereken bir şeyler olursa da yardıma açığım .Kolay gelsin iyi çalışmalar

Aslında o tür uygulamalardan çok var mağazada.
Onun yerine (tüketici, konut vb) kredi faiz hesaplama ve taksit takip gibi bir uygulama olabilir.
Kişi çekeceği kredi miktarını, vadesini (60 ay, 120 ay vb) ve bankanın o kredi türü için belirlemiş olduğu faiz oranını uygulamaya girer.
Karşısına ödeyeceği taksitlerin listesi ve en altta toplam tutar gelir. Ödedikçe taksiti işaretler ve ödenen taksit tutarı en alttaki toplam tutardan düşer. Hatta uygulamaya hatırlatıcı gibi bir fonksiyon eklenerek, taksitler hangi tarihte ödenmesi gerekiyorsa o tarihte uyarı vermesi sağlanabilir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: sauozgur ve Akhtoher
sauozgur

sauozgur

Üye
kolay gelsin öncelikle..bende yazılımla uğraşmaya eğitim almaya başladım bir sure önce yakında inşallah bende başlıcam uygulama yazmaya elimden ne geliyosa yardımcı da olurum..özgür arkadaşımızın dediği uygulamalar çok güzel eksikliği hissedilen uygulamalar ve bide ezan uygulaması gerekli en kapsamlısından..

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. En yakın zamanda birçok uygulamam markette yayında olacaktır.
Uygulamalarım hakkında tüm önerilerinizi [email protected] mail adresi ile bana ulaştırabilirsiniz.

Üst Alt