NUD
Üye
S3 te seni cezbeden ne olacak acaba rehberi bile 11 sn. de açması mı
Ben s3 ile takas ediyorum

S3 te seni cezbeden ne olacak acaba rehberi bile 11 sn. de açması mı
Ben s3 ile takas ediyorum

Lumia 920 devamS3 te seni cezbeden ne olacak acaba rehberi bile 11 sn. de açması mı![]()

Eh, biraz da öyle tabi@ Göhkan : L820 Devam + Sabır![]()

Biraz da ondanForever Nokia + Windows Phone![]()

S3 te seni cezbeden ne olacak acaba rehberi bile 11 sn. de açması mı![]()
8 ay oldu s3 um daha 11 saniyede rehber açtığını görmedim ; taş çatlasın 3 saniye. Eğer ben sistemdeki (touchwiz arayuzunden bahsediyorum) deep slep olayından anlamam , rehberim hemen açılsın der isen mağazaya girip exdialer programını indirirsin rehber uykuya dalmaz hemen açılır. Abartmayı bu kadar sevmeyin.....Normalde rehber 3 saniyede mi açılıyor?
Rehberi hızlı açmak için uygulama mı kuruyorsunuz?![]()
internetten arastırdıgımda samsungun batarya tasarrufu için böyle bir yola başvurdugunu öğrendim. Yani rehber yada mesaj açıldığında ram den belli bir.miktar yiyor buda bataryada %5 civarında bir kayıp getiriyor. Bu yüzden bu tip sistem programlarında samsungun deep sleep (derin uyku) modu devreye giriyor ve belli bir müddet programı kullanmayınca LMK sistemi devreye girip kullanılmayan programı tasarruf sağlamak için kapatıyor. iste bütün mesele bu

evet kardeşim rehber ve mesajlar Samsungun kullandığı toucwiz arayuzunde maalesef bu şekilde . htc nin sense arayuzunde böyle bir gecikme yok meselainternetten arastırdıgımda samsungun batarya tasarrufu için böyle bir yola başvurdugunu öğrendim. Yani rehber yada mesaj açıldığında ram den belli bir.miktar yiyor buda bataryada %5 civarında bir kayıp getiriyor. Bu yüzden bu tip sistem programlarında samsungun deep sleep (derin uyku) modu devreye giriyor ve belli bir müddet programı kullanmayınca LMK sistemi devreye girip kullanılmayan programı tasarruf sağlamak için kapatıyor. iste bütün mesele bu
![]()
Birde rehber için 3. parti uygulama kullanmama neden şaşırdın anlam veremedim ; sonuçta sizde resim upload yapmak için ucbrowser kullanmıyormusunuz ? rehber olayınıda böyle düşünün![]()

sense5 derim başka da bir şey demem androidde.![]()