Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Pek değişiklik olmaz dediniz beni prewiev e geçmeye teşvik ediyorsunuz :D dayanamıcam artık :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
yenilik gelip gelmemesi umrumda değil yeterki şu batarya eski haline gelsin, telefondan soğudum ya, ne güzel 2 günü rahat çıkarıyordum
Pek değişiklik olmaz dediniz beni prewiev e geçmeye teşvik ediyorsunuz :D dayanamıcam artık :D
sakın geçme bataryan kötüleşirse telefondan soğursun, finali bekle

versino2

versino2

Üye
Şuan normal kullanımda 1-1.5 günü görüyorum sıkıntı yokta batarya ile sorunlar kafamı karıştırıyor aslında haklısınız.bi hafta daha sabredicem kabak tadı verdi iyice

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bide iyileşmezse batarya durumu 8.0 a bile dönebilirim

Heimdalll

Heimdalll

Üye
şu son küçük güncelleme dahada içine etti şarjın keşke yüklemeseydim, millet iyileştirme için güncelleme verir, microsoft her güncellemede içine ediyor sistemin

skynet

Üye
Bende de uygulamalar aynı nokia kamera gibi geç açılmaya başladı

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bende de telefonun ekranını arada bir pikseller kaplıyıp donuyor, soft reset atınca düzeliyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Herşey yeni güncellemeyle düzelir yapmayın arkadaşlar 8,1 ve daha üstü çıkarken eski sürüm mü kullanacaksınız daha iyi olacaktır biraz sabır şurada 8,1 sürümüne az kaldı

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Herşey yeni güncellemeyle düzelir yapmayın arkadaşlar 8,1 ve daha üstü çıkarken eski sürüm mü kullanacaksınız daha iyi olacaktır biraz sabır şurada 8,1 sürümüne az kaldı
inşallah dediğiniz gibi tüm sorunlar, özellikle şarj sorunu düzelir

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende dünya sorun var ama hala sakinim,kimseye bişey demiyorum,kimsede bişey bilmiyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, YasirTaHazal ve ogzhnoTr
The Benefit

The Benefit

Üye
Ön izleme sürümü. Sorun olması normal. Umalım da final sürümünde hatalardan arındırılmış olsun.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
:zzz: Halinize şükredin biz fakiriz :( Daha geç gelecek...

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Bende dünya sorun var ama hala sakinim,kimseye bişey demiyorum,kimsede bişey bilmiyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Seni takdir ediyorum. Çok badireler yaşadın bu platformda eskiden beri bilirim.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
versino2

versino2

Üye
O zaman en iyisi yuklemeyeyim bekliyimBen bişey sormak istiyorum hani 8.1 i yükleyince unlock oluyor ya telefon tekrar 8 e dönünce unlock gitmiş mi oluyor ?

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
beats

beats

Üye
O zaman en iyisi yuklemeyeyim bekliyimBen bişey sormak istiyorum hani 8.1 i yükleyince unlock oluyor ya telefon tekrar 8 e dönünce unlock gitmiş mi oluyor ?
Evet unlock iptal oluyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
Seni takdir ediyorum. Çok badireler yaşadın bu platformda eskiden beri bilirim.

Varmı Bi çaremiz be arkadaşım,beklemekten başka.yok!
elimden gelen tüm geri bildirimleri mailleri atıyorum.
Cihazım değişmeyen parçasıda kalmadı serviste arka kasa hariç,halen ciddi sorunlarıda var.
Ama napalım buda bizim şansımız,şansımızıda biz seçtik.
Kendimizi assakta,kessekte,dava da açsak sonuç aynı.
Ben her yolu denedim ama denerken Türkiye de yaşadığımı hep görmezden geldim

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve erhanercan
sinan430

sinan430

Üye
Bugün lumia 630 kullandım da parlaklıkta otomatik ayarı yoktu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar her yere yazıyorum hepiniz dikkat edin. Eğer güncellemeyi sabırsızlıkla bekleyeniniz varsa, biz black bekleyenler alışkınız tabi, geri kalanlarınız şunu bilin ve boşa tartışmayın.
Artık satın alma bittiği için eğer güncelleme gelecekse ondan önce tüm NOKİA adına çıkarılmış yazılımların adı ne zaman değiştirilmiş olursa işte o zaman yayınlanacak. Ve bu işlem hala sürüyor. O yüzden beklemeye devam. Tartışmayalım lütfen. ;)

Telgrafla gönderildi.

Üst Alt