suyunsesi
Üye
Arka planda bir şey pek görmedim ama nette gezindikten sonra kapatıyoruz sonra sekmelere bakınca şunu görüyorum15*20 sekme açık ama uygulama çarpıdan kapalı pili ne kadar etkiler yada etkilemez ?Arkadaşlar bence pil veya kamera iyileştirmeleri konusunda da fazla beklentiler içine girmeyin. Olanı bu. Ancak ben pil konusunda şunu fark ettim: Biliyorsunuz ki 8.1 ile uygulama güncellemeleri otomatik oldu. Mağaza ayarlarıyla bu değiştiriliyor ama arka planda çalışmaya kapattığım bir uygulama güncelleme sonrası yeniden arka planda çalışmaya kendini açıyor. Bunun bir ayarını göremedim. Güncellenirken izin verilsin mi diye sormuyorda. Dolayısıyla birkaç gün sonra pil performansı berbat olmaya başlarsa arka plan görevlerine bakın. İznini kapattığınız bir uygulama güncelleme almış ve yeni yüklenmiş gibi kendini arka planda çalışmaya açmış olabilir.
Dumanla gönderildi.
Sizin dediğiniz çıkacak gibi ayın ortasında bizde de başlayacak galiba bu gidişle.Tayland'da WP8.1+Cyan güncellemesi Lumia 625 kullanıcılarına sunulmaya başlanmış.
Darısı bizim ülkemize olsun.
Tayland'da WP8.1+Cyan güncellemesi Lumia 625 kullanıcılarına sunulmaya başlanmış.
oda olabilir senin dediğine göre 8,1 iyileştirilmiş olarak gelir son sürüm + CyanBu arada Tayland'da dağıtılan sürüm 8.10.12397.895'miş.
Yani aynı zamanda (şu an bizim de kullanmakta olduğumuz) WP8.1 Preview'in son sürümü.
Acaba bu bizlere (Preview kullananlara) "sadece Cyan güncellemesinin" geleceği anlamına mı geliyor
Olabilir cyan güncellemesi zaten firmware yani bios güncellemesi gibi olduğu için sistemden ayrı bir güncelleme gibi gelebilir bize.Bu arada Tayland'da dağıtılan sürüm 8.10.12397.895'miş.
Yani aynı zamanda (şu an bizim de kullanmakta olduğumuz) WP8.1 Preview'in son sürümü.
Acaba bu bizlere (Preview kullananlara) "sadece Cyan güncellemesinin" geleceği anlamına mı geliyor
Tayland Nokia resmi web sitesinde hala "black" yazıyo,bu da arjantin gibi fake haber olmasın ?Tayland'da WP8.1+Cyan güncellemesi Lumia 625 kullanıcılarına sunulmaya başlanmış.
haberlerin hiç birine inanmıyorum
Görmeden inanmam diyenlerdensinhaberlerin hiç birine inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?