dakamon
Üye
Gereksiz tartışma yaratmayın lütfen!Boş insanlar yazmışsınız fakat ben günde 9 saat çevirmenlik yapıyorum, 1,5 saat spor yapıyorum, artı çevirmen olarak internet sitelerinde geziniyorum. Kamuda çalışanların yazın ne yaptığını da gayet iyi biliyorum. Bilip bilmeden insanları yargılamanızı hiç iyi karşılamadım. Eğer birini eleştirmek istiyorsanız kendinizden başlayabilirsiniz.
Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
tam anlamadım konuyu biraz açar mısınız
Hayırlı olsun süper bir üni ve bölüm kazanmışsınitü bilgisayar mühendisliğine yerleşiyorum inşallah bu sene olur da ileride microsoftta filan işe başlarsam bu güncelleme işlerini erkenden getirmeye çalışacağım
Öyle bir şey yok ya. Sen sanırım windows rt ile wp birleşecek haberlerinden gördün o tarz şeyleriya ios daki gibi menü geleckti hani sağ tarafa sürüklüyorsa tüm uygulamalar geliyor ya orası işte kutulu olacaktı 2 seçenek sunacaklardı eskinden symbian gibi Bi aralar forumda dolanıyordu ama haber yok onla ilgili yada wp 9 da gelir
Lumia 525 ile mesaj gönderildi.
Onu bilmiyorum fakat oyunların sağ listeden kaldırılması lazım onu iyi biliyorum. Oyunlar sağ menüde olduğu sürece oyunlar uygulamasının ne anlamı kaldı ki? Saçmaladılar bence.Sağda ki uygulamalar listesinde gruplama olacaktı zaten. Ada göre, tarihe göre, en son kullanılana göre...
Bunu da mı Gdr'lere attılar dersiniz?
Dumanla gönderildi.
Onu bilmiyorum fakat oyunların sağ listeden kaldırılması lazım onu iyi biliyorum. Oyunlar sağ menüde olduğu sürece oyunlar uygulamasının ne anlamı kaldı ki? Saçmaladılar bence.
Gelmeyecekse Buildde niye artislik yapıp kilit ekranı gösteriyor arkadas hic bise anlamadım.
Nexus 6 varmı ki?
GDR1i de 2016 da verir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?