Niyeki sıralı çekimi çok kullandım arkadaşlarla balon aldık su balonu şişirdik patlattık tam su yuzeye çıkmışken su aldım onu kaydettim faceye attım fln
Valla 8.1 gelseydi oruç tutarken bunlarla oyalanırdım ilk 2-3 gün böyle geçerdi zaten 10 tane oyun var telde birde unlock yapıp gta atarsam az çok oyalanırım
Bir güncelleme öncesi yine sinirler geriliyor yeminle 1 küsür senedir alıştım bunlara Şaka bi yana sabreden derviş beklemekten .... gerisini siz doldurun
Valla phone area nin incelemesini izledim kilit ekrani simdiki gibi : ) buyuk ihtimal bu ek bir guncellemeyle gelecek hos gelsede olur gelmesede olur benim icin suanda olmazsa olmaz diyebilecegim bir eksik yok .. Ha tema olayi biraz daha gelistirilseydi fena olmazdi mesela siyah ve beyaz arka plana mavi vs renkler eklenseydi guzel olurdu. Zaten ms dedinmi benim aklima mavi gelir ama yok nedense
Amber ve Blacktaki tecrübelerime dayanarak henüz guncellemenin Türkiyeye gelmesine en az 15 gün var diyorum.Tabi modellere göre bu tarihler değişecek.620 ağustosun sonunda alır heralde